Opel Zafira B Orneta

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
rocker82

Opel Zafira B Orneta

#1 Post autor: rocker82 »

Witam

Jeszcze raz, pytanie odnośnie tej Zafiry. Wyposażenie enjoy niby, ale z tego co znalazlem tu, to nie zgadzają się choćby Listwy ozdobne dookoła okien bocznych, chromowane...

https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... 74777]LINK

Obrazek

Crazy
Zafiromaniak
Imię: Dawid
Auto: Insignia
Model: A
Oznaczenie silnika: A16LET
#2 Post autor: Crazy »

Taka cena za ten rocznik ?
Chyba że do oplat
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam

Skasowany użytkownik 21152

#3 Post autor: Skasowany użytkownik 21152 »

:lol: ja kupiłem swoją ZA w Ornecie. Nawet zdjęcia miała w tym samym miejscu robione. Co prawda nie od handlarza, a od babki inwalidki, ale przyznała się potem, że zdjęcia i samochód dla niej przygotowali. Technicznie była w miarę ok. Zwroc uwagę czy lakier nie będzie wyplakowany żeby ukryć rysy. Klima jest ale pewnie niesprawna (tak było u mnie). Wydaje mi sie, że cena jest adekwatna, bo Zocha ma 10 lat, raczej bieda w wyposażeniu. Przebieg na 99% przekrecony.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2017, 14:24 przez Skasowany użytkownik 21152, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tunio999
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ex ZB 1.8 SPORT
Model: 2008
Oznaczenie silnika: Z18XER

#4 Post autor: Tunio999 »

Ogłoszenie nieaktualne - archiwum
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein

<<< Pozdrawiam Tunio999 >>>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira B”