Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jacek2308 pisze:a tak tak miałem włączone i dlatego się przełączało
Fajnie ...tylko mógłbyś powiedzieć jak można tę opcję wyłączyć...bo też mi tak właśnie często przeskakuje....i raczej nie jestem zachwycona tym faktem....
Witam,u mnie ta funkcja jest włączona i jak słucham CD to w czasie nadawania informacji dla kierowców przełącza mi na radio i to sporo głośniej niż słuchałem,nie działa to na wszystkich kanałach ale na pewno na RMF i Eska
Nie wiem jak w innych oplowskich radiach, ale w CDR500, CAR400 na wyjmowanym panelu są przyciski TP i RDS, którymi włącza się odpowiednie funkcje. Włączenie sygnalizowane jest na wyświetlaczu właśnie takim napisami, jak ich nie ma to oznacza, że są wyłączone
Witam Koledzy mam problem z wyłączeniem sie radia po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki cały czas gra a jeszcze kilka dni temu było oki.Wie ktos moze od czego???
Też tak miałem kiedyś i za Chiny Ludowe nie mogę dojść jak to zrobić...
Grało ok. 20-30min po wyłączeniu kluczyka potem samo się wyłączało, ale jak do tego wrócić ??
Czesc
Mam nadzieje, ze to http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... o/tips.htm
bedzie dla Was pomocne.
Proponuje poszukac opcji ustawien radia CAR300 (zakladam, ze wlasnie o takim sprzecie piszecie). Informacja znajduje sie mniej-wiecej w polowie strony.
Pozdrawiam
Ze stacyjki wystaje taki siwy walec który powinien "wyskoczyć" po wyciągnięciu kluczyka. Jeżeli nie odbije to radio będzie grało. Też ma czasami taki objaw. Wystarczy jeszcze raz włożyć kluczyk włączyć zapłon, wyłączyć i wyciągnąć.