Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wszystko zależy jakie masz upodobania...
Jedni lubią ciemne felgi, drudzy srebrne.
Ja osobiście uważam że felgi powinna być srebrna, ciemny kolor wyszczupla i jak masz 17 to wizualnie będą wyglądać o rozmiar mniejsze lub dwa...
Takie jest moje zdanie
rafant4011 pisze:chimal, napisałeś wymiary opon... Jeśli chodzi o opony to będą "pasowały"... jeśli pytasz o felgi to podaj; ET, otwór centrujacy, rozstaw śrub, ewentualnie ile cali...
To z pośpiechu. Felgi to stalówki GM ET49 15 cali. Podejdą pod ZB?
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2017, 20:18 przez chimal, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejda jeśli masz je z tej vectry B to 5x110 tam masz rozstaw czyli tak jak w ZB
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Dwu sezonowe zimówki mam sprzedawać? W zimie by może objechały a zamienie za rok. Teraz nie chciałbym już inwestować w opony zimowe. Mam je z Vectry B 99r polifcie.
Twoja ZB to diesel czy benzyna?
Jeśli diesel to nie wejdą, (chyba ) diesel ma większe tarcze z przodu. ET 49 to bardzo duże jak do ZB zwęzi Ci rozstaw osi.
Miałem takie ET w alusach 16" i samochód wyglądał jak trabant...
Z drugiej strony, jak wejdą, to bym je scierał na Zosi...
A czy oryginalne śruby o długości. 47,5 mm będą pasować też do stalówek ? Mam na oku stalówki strukturalne i zastanawiam się czy potrzebny jest drugi komplet śrub
Jeśli masz śruby oryginalne to nie musisz zmienić .
Oryginalne śruby pasują do oryginalnych alufelg i stalowych