Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maćku pisze:skąd pewność iż ta jest lepiej wykonana? szwy i może ładne ale jaka jakość skóry
... widziałem w pewnym garażu kilka kierownic
oczywiście cena nie odzwierciedla jakości :>
ale w tym przypadku nie ma się do czego przyczepić
jak by była z manufaktury to bym jej nie kupił - jestem zadowolony tak samo jak Ty ze swojej, która jest dobrze zrobiona
i tego się trzymajmy
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
fredas pisze:Pogratulować zakupu Sebastian nic dodać nic ująć wszystko jest już napisane
...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Ładne cacko fiu fiu trzeba pochwalić człowieka, który w przeciągu miesiąca zmienił 2 razy kierownicę, ale jak już ktoś wspomniał - z ładnej na ładniejszą
Dobre mody i teraz już mieszki z tej samej stajni by się przydały
NIĆ dodać nic ująć
Seba wymień sobie jeszcze szwy na miechu
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
bazyliszek72 pisze:Seba kiedy stara kiera bedzie w dziale gielda
.... już była
bazyliszek72 pisze:Seba kiedy stara kiera bedzie w dziale gielda
.... już była
Przegladam Twoje posty i nie widze , a chcialem zobaczyc
post z działu giełda jest już wykasowany