[A] szura217 - 1,8 BP Selection, 125 KM, LPG
-
Skasowany użytkownik 16629
-
szura217
-
szura217
-
szura217
Wczoraj stuknęło 40000 km od momentu gdy jeżdżę Zochą, jakoś się tak złożyło, że również wczoraj dotarł nowy zbiornik na płyn do spryskiwaczy i ustalacz pozycji podpórki maski
Jako, że i tam muszę zdjąć zderzak, aby uszczelnić reflektor, który paruje niemiłosiernie, to przy okazji podmienię zbiorniczek 

-
szura217
-
szura217
Dawno nic nie pisałem w temacie, ale to nie oznacza , że nic nie było robione przy zafirze. Założyłem nowe reflektory przednie DEPO, może światłocień nie jest idealny, ale i tak jest lepiej z widocznością niż na starych lampach. W schowku natomiast czekają już moduły domykania i uchylania okien, jak znajdę trochę czasu to je zamontuje, biorąc pod uwagę aktualną aurę szybciej niż później 
-
mateusz 1947
-
szura217
-
Rafoooo
... to oznacza że Zafira się spisuje i nie zawodzi właścicielaszura217 pisze:Dawno nic nie pisałem w temacie, ale to nie oznacza , że nic nie było robione przy zafirze. Założyłem nowe reflektory przednie DEPO, może światłocień nie jest idealny, ale i tak jest lepiej z widocznością niż na starych lampach. W schowku natomiast czekają już moduły domykania i uchylania okien, jak znajdę trochę czasu to je zamontuje, biorąc pod uwagę aktualną aurę szybciej niż później