Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najlepsze wycieraczki jakie miałem
Daj znać jakie Cię koszta wyszly z termostatem
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Wycieraczki w zakupie jedne z droższych ale z biegiem czasu gdzie tanie podróbki się rozsypią te nadal będą chodzić osobiście używam swoje dwa lata wycierają idealnie i nie skrzypią. Dobry wybór
Valeo First swego czasu kupowałem w IC do VC za 38zl kpl ale do Zafiry to 58zl z alledrogo
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Ja też byłem zdziwiony brakiem "zegara" z temperaturą płynu chłodzącego. Poprzednio jeździłem Vectrą C i rano zawsze zaczynałem jazdę z wyłączoną dmuchawą do momentu, kiedy temeperatura nie doszła przynajmniej do 80 stopni, żeby silnik rozgrzał się jak najszybciej. Teraz w Zafirze rano wchodzę do ukrytego menu komputera pokładowego i na kolejnym ekranie jest informacja o temperaturze płynu chłodzącego (coolant). Dalej postępuję jak w Vectrze, czyli dmuchawę uruchamiam dopiero po rozgrzaniu się silnika, czyli po przejechaniu odpowiedniego kawałka drogi do pracy. Trochę pokrętnie, ale można jednak sprawdzać temperaturę. Rzeczywiście stabilizuje się ok. 99-101 stopni.