[B] - klisak - ZB 1.8 Irmscher 2006
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Krzysiek jak będziesz u rodzinki w RZ to daj znać, mam jeszcze jak nóweczki dywaniki gumowe, i oryginalne lakiery zaprawkowe GM
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Super Będę prawie na 100% 4. czerwca (przy okazji rodzinnego wypadu w Bieszczady). Sprężarka umówiona na montaż na środę. Śrubki do felg używki, ale oryginalne (25% ceny nówek) - zaśniedziałe były, to wypolerowałem zabezpieczyłem i będzie git. Jeszcze drugi kluczyk zamówiłem, będę pewnie prosił o pomoc w zaprogramowaniu - jak ktoś by mógł w okolicy
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Jak by się znalazła to oczywiście dam znać chyba że do tego czasu będziesz miał nową
Jak by się znalazła to oczywiście dam znać chyba że do tego czasu będziesz miał nową
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Na razie niewiele nowego, mam problem z rozłączającym się bluetooth przy telefonie LG G2 Mini, co jest typowe dla tego modelu (może pora zmienić telefon ), niestety też się okazało, że zamówiona sprężarka ma inny rozstaw śrub mocujących i klima nadal nie chodzi (poszukiwania trwają). Jeszcze uchwyt na telefon jakiś szukam - macie jakieś patenty, gdzie go przyczepić i jeszcze najlepiej podciągnąć blisko gniazdko usb?
I jeszcze ciekawostka, chciałem sprawdzić, jak działa
elektroniczny system wniosków o rejestrację pojazdu. Okazuje się, że trzeba zrobić skany wszystkich dokumentów, zdjęcia tablic, jeszcze wpłaty porobić, a na koniec i tak trzeba to wszystko zanieść osobiście albo bawić się w wysyłanie i odbieranie po kilka razy dokumentów i tablic . To ja już wolę odstać tę godzinę w kolejce
I jeszcze ciekawostka, chciałem sprawdzić, jak działa
elektroniczny system wniosków o rejestrację pojazdu. Okazuje się, że trzeba zrobić skany wszystkich dokumentów, zdjęcia tablic, jeszcze wpłaty porobić, a na koniec i tak trzeba to wszystko zanieść osobiście albo bawić się w wysyłanie i odbieranie po kilka razy dokumentów i tablic . To ja już wolę odstać tę godzinę w kolejce
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER