Opel Zafira B 1.9 CDTi 150KM Kowalówka Mazowieckie
Moderator: Tunio999
- Kocur
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: Opel Zafira B OPC
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Opel Zafira B 1.9 CDTi 150KM Kowalówka Mazowieckie
http://allegro.pl/show_item.php?item=6828903636#2316c7ef6d
Byłem sobie obejrzeć. Silnik - w niezłym stanie technicznym, nic nie ciekło, nic nie wskazywało na problem z klapkami, turbina nie hałasowała, skrzynia chodziła w miarę precyzyjnie. Auto chętnie przyspieszało, hamulce bardzo dobre.
Wnętrze - stan 7/10. Trochę odprysków farby z dźwigni hamulca - jedyny mankament, jaki zauważyłem. Klima działa bardzo dobrze. Niesprawny układ elektryczny podnoszenia prawej tylnej szyby
Blacharsko - bez śladów poważnego dzwonu. Przednia szyba nie jest oryginalna. Pojawiła się rdza w dole przednich drzwi (na rantach wewnątrz). Pod samochodem na niektórych elementach zawieszenia oraz dolnej części progów także.
Brak kosza koła zapasowego oraz lewarka i klucza do kół
Byłem sobie obejrzeć. Silnik - w niezłym stanie technicznym, nic nie ciekło, nic nie wskazywało na problem z klapkami, turbina nie hałasowała, skrzynia chodziła w miarę precyzyjnie. Auto chętnie przyspieszało, hamulce bardzo dobre.
Wnętrze - stan 7/10. Trochę odprysków farby z dźwigni hamulca - jedyny mankament, jaki zauważyłem. Klima działa bardzo dobrze. Niesprawny układ elektryczny podnoszenia prawej tylnej szyby
Blacharsko - bez śladów poważnego dzwonu. Przednia szyba nie jest oryginalna. Pojawiła się rdza w dole przednich drzwi (na rantach wewnątrz). Pod samochodem na niektórych elementach zawieszenia oraz dolnej części progów także.
Brak kosza koła zapasowego oraz lewarka i klucza do kół
Ostatnio zmieniony 25 maja 2017, 22:18 przez Kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kocur
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: Opel Zafira B OPC
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
No i dzięki doświadczeniu Czarka, odkryliśmy kolejny zonk - pokrywa prawdopodobnie była wymieniona (nie zgadzają się oznaczenia). Brak kosza na koło zapasowe oraz niezgodność znaczków może sugerować, że auto dostało strzał w tył ...czarekcw pisze:Cena iście podejrzanie niska. Pisze sprzedawca, że to 150 konna wersja a oznaczenia na klapie sugerują niższą moc (nie ma czerwonych liter "TI"). W środku fajna, bajerancka ale raczej jest to lipa.