Sebu$ pisze:kacza1982 pisze:Zakupiłem też klucze do wyciągania auta
Możesz Kacorku zdradzić jak takie klucze wyglądają ?

nosz skur....syn dopatrzył się błędu hehee, wiadomo, że chodziło o wyjmaki do radia

ale żeby nie było, że nie zrobiłem użytku:
kabelek już ładnie schowany w popielniczce, wszystko oczywiście działa, oczywiście ciężko zrobić zdjęcie podłączonej komórki do radia za pomocą tej samej komórki, więc pozostaje moje słowo - uwierzcie, działa. Wiadomo, że rzadko będę z tego korzystał, bo radio odtwarza CD-RW z mp3, ale szybciej zgram jakąś nową muzę na komórkę niż na płytkę
Przy okazji natchnienia mikrospotem postanowiłem coś się pobawić i stało się takie coś:
Włączniki do podgrzewania hemoroidów... niestety na szybko tylko i nie są podświetlone, ale to kwestia czasu i się zaświecą przynajmniej, bo niestety u mnie nie ma wiązki elektrycznej... odpowiedni człowiek już pracuje nad podświetleniem
Dodatkowo sprawdziłem zawartość paczki:
To Zosia dostanie niebawem przy okazji naprawy (kolejnej ku...a) zawieszenia i wydechu - na fotce widać też rurę za katem oraz nową sondę diagnostyczną, które też dostanie Zosia no i oczywiście olej dobrej jakości i przy tej okazji test cerateca... nie wierzę, że to coś da, ale spróbuję
Ostatnio nawet zastanawiałem się nad zmianą auta... chodzi mi po głowie ZB 2,0 turbo... kurde, takie małe marzenie, nawet jak w robocie o tym wspomniałem to się znalazł kupiec na moje auto, kupiec, który wie ile w auto wpakowałem serca i $$$, ale to dało mi do myślenia, dało tyle, że ktoś obok widzi, że jak ktoś dba to warto od takiego kupić za parę groszy... hehehe zapomnijcie, ja Zosi nie oddam za grosze, jeżeli już miałbym sprzedać to cena będzie zaporowa i kupi ją ktoś, kto będzie tak samo dbał i doceni mój wkład... Ogólnie, chodziło mi po głowie kilka aut (Toyota Corolla Verso 2,2 diesel, Renault Espace 2,0DCi 175kunia, auta mocne), ale jednak to nie dla mnie... na razie wystarczy skromne Z18XE, a te D4D czy DCi nie dadzą tyle frajdy co Z20LET,LEH itp....
Tak się zastanawiam czy jest jakiś minivan czy jakieś podwyższone auto (ze względu na moją narzeczoną), które będzie mocne, w miarę ekonomiczne do codziennej jazdy i dający ogromną frajdę z jazdy? Chyba tylko ZB turbo czy ZB OPC pozostaje na tym froncie
jestem poje...any