Opinie o sprzedawcy - Andrzej2503
Moderator: Tunio999
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
albo odpiszę, aby się inni niepotrzebnie nie podniecali :>
Po 6 miesiącach użytkowania auta nie uznaję usterek typu: nieszczelny układ klimatyzacji, pęknięta opona czy też szyba.
Pisma typu "wezwanie do zapłaty" w takich sprawach wpinam do segregatora z pajacykiem na okładce. Dla mnie są to próby zwykłego wyłudzania kasy.
albo odpiszę, aby się inni niepotrzebnie nie podniecali :>
Po 6 miesiącach użytkowania auta nie uznaję usterek typu: nieszczelny układ klimatyzacji, pęknięta opona czy też szyba.
Pisma typu "wezwanie do zapłaty" w takich sprawach wpinam do segregatora z pajacykiem na okładce. Dla mnie są to próby zwykłego wyłudzania kasy.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2017, 07:45 przez Andrzej2503, łącznie zmieniany 1 raz.
sklepik z Zafirami B i C
Małe sprostowanie. Po 4 miesiącach Czyli wpis na fakturze 6 miesięcy gwarancji mozna traktować za dokument do "segregatora z pajacykiem" i tak kończy się za bramą Pana domu... Do zobaczenia niedługo Panie Andrzeju na sali rozpraw, nie jest to odpowiednie miejsce na tego typu wywody z szacunku dla tego forum...
Ostatnio zmieniony 04 cze 2017, 14:17 przez misieq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
Kolego - ogarnij się. Na fakturze masz napisane, czego dotyczy gwarancja. Nigdy nie będzie ona dotyczyła części typowo eksploatacyjnych. - 6 mies po zakupie! :>misieq pisze:Małe sprostowanie. Po 4 miesiącach Czyli wpis na fakturze 6 miesięcy gwarancji
zakup 30.01.2016, "W dniu 25.07.2016 stwierdziliśmy, że ... układ klimatyzacji nie działa, ..." cyt. z pisma
A na salę rozpraw mam około 400metrów od miejsca stacjonowania - na pewno przyjdę.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2017, 15:07 przez Andrzej2503, łącznie zmieniany 1 raz.
sklepik z Zafirami B i C
Jak już tak ładnie Pan cytuje to szkoda że Pana zdanie jest nie kompletne i nie napisał Pan dlaczego tak późno to zgłosiliśmy, jak również o tym iż jako profesionalista nie potrafi Pan odczytać briefu z data rejestracji auta a z data produkcji, dobrze że na przeglądzie potrafią takie kwiatki zweryfikować... Nie bede już z Panem dyskutował bo nie ma sensu... A do reszty użytkowników tak jak pisałem kilka postów wyżej opisze wszystko po zakończeniu sprawy...
Ostatnio zmieniony 04 cze 2017, 19:40 przez misieq, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
- Zafiromaniak
proponuję - przegram, to się pochwalę , jak kolega przegra to on informuje
nie będzie niepotrzebnych gestów "kozakiewicza"
nie będzie niepotrzebnych gestów "kozakiewicza"
Ostatnio zmieniony 04 cze 2017, 20:45 przez Andrzej2503, łącznie zmieniany 1 raz.
sklepik z Zafirami B i C
Ja ze swojej strony mogę polecić Pana Andrzeja. Kupiłem u niego jakiś czas temu Zafire B, 2007 rok z bardzo niskim przebiegiem. Po sprawdzeniu w Oplu wszystko się zgadzało. Po przyjeździe na miejsce sprzedawca bardzo lekceważąco podchodził do sprzedaży, co oczywiście na plus, bo nie próbował wcisnąć niczego na siłę, zachowanie godne człowieka, nie handlarza. Samochód dostał już instalację gazową, jeździ bezproblemowo (póki co) , sprawdzony został układ hamulcowy, zawieszenie, zmieniony olej i filtry - nie ma się do czego przyczepić
Przypuszczam, że podczas kupna następnego auta nie zapomnę o panu Andrzeju
Przypuszczam, że podczas kupna następnego auta nie zapomnę o panu Andrzeju
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Andrzej możesz wrzucić jakieś info - nie będzie zbędnych komentarzyMakary pisze:Taaa już widzę jak się rozpędzili
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.