Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na pierwszy strzał zamontowałem podłokietnik, jakość wykonania dosyć dobra, montaż banalnie prosty.
Jedyna rzecz jaka mnie drażni to jest trochę za wysoko mimo że sam jestem dosyć wysoki.
W planach mam obniżenie go około 2cm i wszystko będzie OK.
Kolejny mod zośki, dzisiaj zamontowałem „fabryczne” gniazdo usb, uzyłem zwykłej ładowarki zakupionej na popularnym portalu.
Jako że z natury jestem leniwy zasiliłem ją z układu podgrzewania foteli, może nie jest to szczyt moich zdolności manualnych, ale ładowarka spełnia swoje zadanie
Pozbyłeś się podgrzewania fotela pasażera? Pomysł bardzo dobry, na duży plus, ale pozbywanie się udogodnienia dla pasażera to nie do końca dobry pomysł (no chyba, że jeździsz tylko z teściową lub tak jak ja, masz tylko atrapy;) )
Modzik i tak na duży plus i w czasach smartfonów bardzo potrzebny
Nie mam grzanych tyłków, sterowanie od mat nabyłem przypadkiem i dzięki temu dowiedziałem się że mam tam zasilanie, które wykorzystałem pod ładowarkę.
Mam jeszcze kabel z mini USB z lewej strony kokpitu wychodzący spod osłony słupka., był tam od początku pewnie służył do nawigacji lub czegoś innego.
Jednak po zastosowaniu przejściówki na Micro USB nie wszystkie telefony ładuje.