Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
szumacher pisze:Witam potrzebuje przewód kolankowy redukcyjny który przychodzi do przepustnicy a łączy się "chyba" z przewodem podcisniena na oko jest to fi 4/8 kolanko. Dzieki
W0L0TGF7512077977.
andrew_pl pisze:Czy mogę prosić o informację, który dokładnie model skrzyni biegów jest w mojej Zafirze? Rozpada się i nie wiem co mam kupić. VIN: W0L0TGF7552023391
ASPDAREK pisze:Prośba o sprawdzenie rodzaju katalizatora w mojej zafirze, bo wg katalogu bosal były podobno 2 rodzaje:
podaję VIN: W0L0TGF7542002860 z góry dzięki
Powinien być:
55555948 - nr części
5849015 - nr katalogowy
KOLEKTOR, WYDECHOWY, Z KATALIZATOREM, NOWY WYMIENNY (IDENT EB) (POWRÓT RDZENIA NR 95 08 030) (OPRÓCZ VAUXHALL'A)
czy do mojej Zafiry VIN W0L0TGF7532010232 będzie pasował ten sam zestaw kolektora wydechowego z katalizatorem co u kolegi ASPDAREK dwa posty wyżej?
Dzisiaj mechanik powiedział mi, że mam szukać jeszcze osłony termicznej kolektora wydechowego, ale tylko w aso lub jakieś używki. Będę wdzięczny za pomoc w namierzeniu także tej części.
Serdecznie pozdrawiam!
H.
zauważyłem u siebie nieszczelność na łączeniu zaznaczonego elementu z załącznika (rura wysokiego ciśnienia?). W mojej ocenie potrzebuję nowej części nr. 4 i 5 (uszczelki i obejmy?). Z góry dziękuję za pomoc.
Witam ponownie
Jaka chłodnica klimatyzacji idzie do mojej zafirki, VIN - W0L0TGF75X2259411
Niestety w obecnej dość spora dziura a upały straszne więc bez klimy średnio się jeździ. Z góry dziękuję
L1U9K8A7S pisze:Witam ponownie
Jaka chłodnica klimatyzacji idzie do mojej zafirki, VIN - W0L0TGF75X2259411
Niestety w obecnej dość spora dziura a upały straszne więc bez klimy średnio się jeździ. Z góry dziękuję