Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Krzysiek kute korby juz mam
Ale tloki zostawiam serie bo by bylo cza wywazac wal dynamicznie pod nowe tloki i korby :>
Niewiem jak z samymi korbami ale jak zdemontuje to zwaze korby kute i seryjne i porownam roznice w wadze
No jak dla mnie wyższe moce to już raczej nie na możliwości tych silników, znaczy wiadomo kręcić można ile da rade tylko pytanie jak z trwałością będzie bo i tak są już dość mocno wysilone a jak wiadomo to jest to przerobiony x20xev.
Żeby jeszcze mocniejsze te głowice robili to by można było się bawić w takie przeróbki a tak to trochę loteria. :>
Ale i tak za przeprowadzone mody wy tu z takimi rzeczami walczycie a ja się ciągle z pierdołami zmagam.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2017, 20:04 przez kysiu241, łącznie zmieniany 2 razy.
Astra F 1.6 8v/ Calibra 2.0 16v c20xe/ Astra GSI c20xe/ Vectra B 2.5v6 Swap i500/ JEST Zafira B 2.0T OPC.
Pomalu a do celu Nic na sile
ps. To ma byc tylko rodzinny mini van i te 305 PS wystarczy do normalnej jazdy
Lecz jak juz zrobic maly remont to na czesciach ktore temu silnkowi pomoga
Trzymam kciuki oby wszystko poszło po twojej myśli. Ja to zawsze celowałem w R33 z R26DETT ale kupno tego graniczy z cudem a i do tanich w utrzymaniu nie należy pozatym większość z kierownicą po nie właściwej stronie
Astra F 1.6 8v/ Calibra 2.0 16v c20xe/ Astra GSI c20xe/ Vectra B 2.5v6 Swap i500/ JEST Zafira B 2.0T OPC.
Krzysku, GTR'y tanio nie chodzą, lepiej coś słabszego i tańszego więc ja będe kiedyś brał (mam nadzieje ) R34 25DET :>
PS. wszystkie wychodziły z kierownicą po prawej
Pięknie się zapowiada. Niby 300 jest ale wciąż mało
Zrobisz remont i wyprostujesz kreski. Do tego jak ogarniesz układ korbowo-tłokowy to będziesz mógł bawić się w przesuwanie odcinki. Będzie MASAKRATOR, w rodzinnym wydaniu