Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sebu$ pisze:czy Wy robicie samochód z twardego origami ?
Jak dla mnie papier/tektura jest najlepszym i najtańszym materiałem do formowania.
Jest dostępny za free w każdej ilości. Poza tym zostało mi to jak kiedyś byłem modelarzem i składałem samoloty i okręty z papieru
Najważniejsze że wymiary zostały przeniesione na ten docelowy materiał.
W końcu znalazłem trochę wolnego czasu i częściowo udało się zamontować kilka rzeczy
Było tak
teraz doszła mała i duza obudowa bezpieczników + zabudowa akumulatora + zbiorniczka płynu chłodzącego
dodatkowo zabudowa filtra powietrza + przepływki
Trochę pracy było ale udało się wszystko spasować i pierwsza część projektu skończona ....Wielkie dzięki dla Marcina Sumika bez którego nie udało by się tego dokonać ..Druga cześć w realizacji
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Spoko, nie ma się co obawiać. Problem jest taki że robiłem na moim aucie i wyszło że z mamy inne akumulatory czego nie wziąłem pod uwagę. Ja mam 272mm długości a Wojti ma 242mm. Stąd osłonka jest za długa i jest tak tylko zamontowana w celu pokazowym. Już do realizacji poszła ta o właściwych wymiarach która będzie siedziała na aku jak ulał i nie będzie obaw o jakieś zwarcie
Wojti...myslalem, ze w koncu Twoja ZB zobacze na zywo...Mojego synka nakrecilem, ze bedzie auto co ma dwie rury po obu stronach i bedzie miala 300koni...innym razem.
A graty pod maska lśnia
Mucias pisze:Wojti...myslalem, ze w koncu Twoja ZB zobacze na zywo...Mojego synka nakrecilem, ze bedzie auto co ma dwie rury po obu stronach i bedzie miala 300koni...innym razem.
A graty pod maska lśnia
ziom mieszkasz nie daleko.ja ponad 500km i widziałem i poznałem Wojtka