Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chciałbym zaprosić na kolejny spot pod stadionem,
tym razem może pogodą dopisze i uda się rozpalić grilla
12.07.2017. godz. 20.00.
Mapka w pierwszym poście
Lista chętnych;
1.
2.
3.
Zapraszam do uczestnictwa w spotkaniu
mnie niestety nie będzie z racji zaplanowanej na ten dzień kolejnej operacji ręki
kysiu241 pisze:A co wy te spoty tak w tygodniu robicie, ludzie pracują :> w weekend na pewno więcej osób by było a po robocie kto ma chęć na jakieś wypady.
Ostatnio po robocie było 5 Zosiek :>
Jesteśmy otwarci na propozycje weekendowe
Wystarczy znaleźć fajne miejsce i założyć nowy temat(nie musi być to Warszawa)
Kronika spotów http://www.zafiraklub.pl/viewforum.php?f=52
Ostatnio zmieniony 04 lip 2017, 21:36 przez rafant4011, łącznie zmieniany 2 razy.
Echh no i znowu pojawia sie zagrożenie że nie uda się dojechać, DAMN!! Chyba muszę zacząć pracować w miejscach o bardziej regularnych godzinach wykonywania pracy . Ale... jeszcze calkowicie nie przekreślam..
J.
PS Zna ktos sposob na uelastycznienie umykającego czasu?? (poza farmakologią oczywiście )) Bo jakos tak mam ciągły niedoczas...
Drodzy, mam prośbę - aby ktoś zabrał ze sobą interfejs. Nie zapowiadałem się co prawda (bo nawet teraz nie wiem, czy się uda), ale także będę się starał przybyć dziś do Was. Będę chciał Was prosić o zaprogramowanie wariantu nr 5.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2017, 14:22 przez Kocur, łącznie zmieniany 2 razy.
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie:
Ostatnio zmieniony 12 lip 2017, 18:56 przez Kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie: