Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, pytanie do Panów Dahre i Andrzej2503 w sprawie pomocy z odblokowaniem kompa. Bo będę jutro wracał z Gryfina do Nowego Sącza, a i Gorzów i Gliwice po drodze. Czy byłby któryś z was mi w stanie pomóc z tym tematem ??
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2017, 12:58 przez nsmiki, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie ma problemu, ja o 8 startuje to mam koło godziny. Podałbyś mi numer tel do siebie, to będę dzwonił jak będę dojeżdżał. A pytanie z innej beczki ile ta przyjemność mnie będzie kosztować ?? Nie mogę pw odpisać bo jestem za krótko zarejestrowany, więc powiedz mi jak to sprawdzić czy auto było na PL ?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2017, 12:06 przez nsmiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy jest tutaj ktoś z okolic Jastrzębia-Zdroju lub miast sąsiednich, kto posiada OP-COM'a lub TECH2 i pomógłby mi odblokować BC i inne funkcje, takie jak np. nie uruchamianie automatycznie świateł do jazdy dziennej? Autko mam już 2 lata i chcę się w końcu z tym uporać.
Czy jest tutaj ktoś z okolic Jastrzębia-Zdroju lub miast sąsiednich, kto posiada OP-COM'a lub TECH2 i pomógłby mi odblokować BC i inne funkcje, takie jak np. nie uruchamianie automatycznie świateł do jazdy dziennej? Autko mam już 2 lata i chcę się w końcu z tym uporać.
Napisz do Grześka na PW Volf_2006
może się dogadacie
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.