A ja jeszcze bym pociągnął grilla plastidipem w czarnym macie. (tak jak w moim łosiu ) i od razu Marysia nabierze drapieżnego charakteru :>czarekcw pisze:Widziałbym tu jeszcze lampy soczewkowe z czarnym wnętrzem
Violator - Marysia
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
- violator
- Zafiromaniak
- Imię: Artur
- Auto: Meriva 1.4 Turbo
- Model: B
- Oznaczenie silnika: A14NEL
Wolę grila chromowanego niż czarnego ) a soczewek nie chce bo gorzej świecą ,cześć światła w soczewce tracona jest na przeslonie ,tylko xenon by wchodzil w grę
Ostatnio zmieniony 04 cze 2017, 23:56 przez violator, łącznie zmieniany 1 raz.
- violator
- Zafiromaniak
Tarcze hamulcowe przód i klocki wymienione ( nowe FERODO), wymieniłem łożysko macpersona w prawym przednim kole ( to było przyczyną pukania a nie łożysko w kole) wymieniona linka hamulca ręcznego i kilka tam jeszcze drobiazgów w ostatnich 2 mies,lacznie zainwestowałem 2400zł w auto . Czekam na słońce i będę przyciemial tylne szyby .
Ostatnio zmieniony 08 cze 2017, 00:59 przez violator, łącznie zmieniany 1 raz.
- violator
- Zafiromaniak
Kolejna niechciana inwestycja, padła chłodnica, poszło 560zł , 280 zł chłodnica zamiennik, 160 zł robocizna, 120 zł serwis klimatyzacji po trzeba było odessać czynnik i na nowo pozniej nabić, swoją drogą przez dwa lata ubyło 220gr czynnika , normalnie wchodzi 660gr, było 440gr, gość z serwisu stwierdził że to normalny ubytek a mi wydaje się że to dużo,jak to u was wygląda?
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
violator, u mojego ojca w merivie w 10 minut uciekło 150 g. No koszty miałeś spore. Ja jak ojcu naprawiałem to w sumie z nabiciem i chłodnicą wyniosło go wszystko cos ok 380 zł. Oczywiście mowa o chłodnicy klimatyzacji
Ostatnio zmieniony 11 lip 2017, 20:44 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
- violator
- Zafiromaniak
ja wymieniałem chłodnice wody ale żeby ja wymienić to musieli zdjąć wszystko z przodu . jak by nie trzeba było ruszać klimatyzacji to bym sam wymienił ta chłodnice a tak to lipa a druga sprawa to dla silnikow 1.3 i 1.7 CDTI sa tansze chlodnice ale dla tej wersji co ja mam 125KM jest chlodnica drozsza.