Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
devils pisze:Witam poproszę o moduł CIM Zafira B
Vin W0L0AHM7582196826
93188807 - nr części
1232039 - nr katalogowy
MODUŁ, ELEKTRONICZNY, KOLUMNA KIEROWNICY, BEZ OBUDOWY PRZEŁĄCZNIKA ZAPŁONU (IDENT LA) (DO WEJŚCIA BEZ KLUCZYKA I SYSTEMU URUCHOMIENIA)
Witam ile kosztuje modul sterowania silnikiem do zafiry B 1,8, moduł Cim, nowa chlodnica, zbiorniczek plynu chlodniczego, uszczelka glowicy, i ten czujnik chyba. Moj samochod jest w ASO i dostaje zawalu.
VIN W0L0AHM759G058358
PiotrF pisze:Witam ile kosztuje modul sterowania silnikiem do zafiry B 1,8, moduł Cim, nowa chlodnica, zbiorniczek plynu chlodniczego, uszczelka glowicy, i ten czujnik chyba. Moj samochod jest w ASO i dostaje zawalu.
VIN W0L0AHM759G058358
Cen z ASO nie podam - w tej chwili nie mam dostępu.
Mogę podać tylko numery części i przykładowe ceny z aukcji.
kysiu241 pisze:Czy mógł bym prosić o sprawdzenie UEC dla VIN W0L0AHM7562111954 mój typ to HC jaki jeszcze mógł by być no i cena aso jeśli to możliwe.
93184656 - nr części
1237094 - nr katalogowy
SKRZYNKA BEZPIECZNIKOWA, OKABLOWANIE SILNIKA, Z BEZPIECZNIKAMI I PRZEKAŹNIKAMI (IDENT GS SŁUŻY TEŻ JAKO IDENT GR, GT, GU, GX, GY, GZ, HA, HB, HC, LM, LN, LP, LQ, LR) (NR PRODUKCYJNY 13206746)
Poproszę o nr części czujników parkowania tył oraz części do mocowania tych czujników (nie wiem, chyba jakiś plastik też idzie do dokładki, chyba nr 26 na obrazku do odpowiedzi bumba)
Dzieki za fiszkę .Tylko dalej nie mam nr kat.a w ASO wiedzą tyle że szkoda z nimi gadać.Jest to cała wiązka deski tylko są różne jej rodzaje w zależności od wyposażenia i bez numeru nic nie znajde.Na starej wiązce nie ma naklejki.