I jakie frazy wpisywałeś w szukajkęSumik pisze:Pochwal się ile taka przyjemność?
[B] - rafant4011 - ZB 1.9 CDTI 120KM
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Bingoaroniusz pisze:120 zł na olx https://www.olx.pl/oferta/twin-audio-op ... c9c135c9ed
Tylko że wynegocjowałem że za tą kwotę to z przesyłką
-
aroniusz
- Kocur
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: Opel Zafira B OPC
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Gratulacje, Rafałrafant4011 pisze:Bingoaroniusz pisze:120 zł na olx https://www.olx.pl/oferta/twin-audio-op ... c9c135c9ed![]()
Tylko że wynegocjowałem że za tą kwotę to z przesyłką
U mnie mój Młody też zaczął z tego korzystać i przynajmniej mi głowa nie pęka od słuchanego przez niego disco-poloaroniusz pisze:Bardzo fajne - mam to seryjnie i dzieciaki ciągle słuchają swoich płyt a ja nie muszę
Opel Zafira B OPC
Audi S4 Cabrio 3.0 V6
- rafant4011
- Zafiromaniak
Dziś zmiana i wymiana oleju na Meguin 5W40, spuszczony dexos z płukanką był rzadki jak woda, filtr MANN-a. Samochód jakby "miękciej" pracuje
Wymieniony pasek wielorowkowy.
Zamocowana osłona termiczna nad puchą DPF-u, bo z jednej strony jakimś dziwnym trafem się oberwała
Dolany uszlachetniacz AR9100 do skrzynki biegów (upuściłem około 200ml, a Archoil dolałem 270ml)

Jedna fotka bo czasu nie było
Z bulem serca demontowałem akumulator, bo w BC miałem nakręcone 16000 km ze średnim spalaniem 6,6l. Teraz są zera i od nowa "zbieramy" kilometry...
Wymieniony pasek wielorowkowy.
Zamocowana osłona termiczna nad puchą DPF-u, bo z jednej strony jakimś dziwnym trafem się oberwała
Dolany uszlachetniacz AR9100 do skrzynki biegów (upuściłem około 200ml, a Archoil dolałem 270ml)

Jedna fotka bo czasu nie było
Z bulem serca demontowałem akumulator, bo w BC miałem nakręcone 16000 km ze średnim spalaniem 6,6l. Teraz są zera i od nowa "zbieramy" kilometry...
Ostatnio zmieniony 26 sie 2017, 20:57 przez rafant4011, łącznie zmieniany 3 razy.
-
wampir11111
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Dobry wybor
A jesli chodzi o dawkowanie i proporcje to u Tomka na stronie mozna poczytac
http://lejolej.pl/pl/p/Archoil-AR-9100-200-ml/229
A jesli chodzi o dawkowanie i proporcje to u Tomka na stronie mozna poczytac
http://lejolej.pl/pl/p/Archoil-AR-9100-200-ml/229
bazyliszek72
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Tak jest. Tylko Com nie da rady tego ogarnąć. Nie wyświetli Ci się w ogóle możliwość aktywacji. Musisz wyposażyć się w VAUX-COM_120309a lub nowszy (o ile jest) i tam wszystko jest do ogarnięcia. Ja tym softem robię auta do 2014r. 
Jak już odpalisz to wsadź sobie płytkę do napędu radia i odpal sobie jakąś stację radiową na radyjku, a z twin audio wybierz CD, wsadz jakieś słuchawki i będziesz mógł słuchać 2 źródeł
Jak już odpalisz to wsadź sobie płytkę do napędu radia i odpal sobie jakąś stację radiową na radyjku, a z twin audio wybierz CD, wsadz jakieś słuchawki i będziesz mógł słuchać 2 źródeł
- rafant4011
- Zafiromaniak
-
aroniusz
Nie można słuchać dwóch stacji radiowych jednocześnie. Do wyboru masz FM/CD ale w przypadku wybraniu tego samego źródła dźwięku co w głośnikach słuchacie to samo. Ja zawsze słucham radia a dzieciaki z tyłu swoich płyt. I jeszcze jedno przy CDC40 Opera tył nie może wybierać płyt ze zmieniarki, mogą jedynie wybierać utwory z aktualnie zassanej płyty. TwinAudio włącza się środkowym przyciskiem, no i rzeczywiście musi być zalogowane / włączone przez fejsa.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2017, 07:54 przez aroniusz, łącznie zmieniany 1 raz.