Wymiana wyświetlacza TID

Car Audio + navi - tematy dotyczące Zafiry A

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Skasowany użytkownik 16406

Wymiana wyświetlacza TID

#1 Post autor: Skasowany użytkownik 16406 »

Witam. Mam takie pytanie w mojej zośce padły mi piksele w wyświetlaczu a mam wyświetlacz TID i chcę wymienić też na TID jak kupię regenerowany z allegro z innego samochodu to po zamontowaniu go będzie trzeba coś w nim przestawiać czy będzie działał od razu jak go podłącze ?

Awatar użytkownika
Dziadek13
Zafiromaniak
Imię: Jorg
Auto: VW Turan była zafira DTL
Model: Turan
Oznaczenie silnika: AVQ
#2 Post autor: Dziadek13 »

smerw4 pisze:TID jak kupię regenerowany z allegro z innego samochodu to po zamontowaniu go będzie trzeba coś w nim przestawiać czy będzie działał od razu jak go podłącze ?
Działa od razu jak jest sprawny.

Skasowany użytkownik 16406

#3 Post autor: Skasowany użytkownik 16406 »

Ok dzięki :piwo:

rogal404

#4 Post autor: rogal404 »

Witam posiadam zafire A 2002r z radiem NCDR 1100 oraz wyświetlaczem z navi o nr: 659155.03.02a nie działa zero oznak życia radio gra wszystko ok. Ale wyświetlacza o takim numerze nigdzie nie mogę znalesc Moze KTOS Z WAS POSIADA DO SPRZEDANIA ewentualnie wiecie gdzie to mogę naprawić Auto co prawda do sprzedania ale ja jestem troszeczkę pedantem i u mnie potencjalny kupiec nie może sie do niczego przyczepić .Proszę o pomoc będę wdzięczny email: rogal404@go2.pl
Na allegro sa o tych numerach wyświetlacze tylko ze litera ostatnia jest inna ma to jakies duze znaczenie a moze bedzie pasował

poprawiłem - Sebu$
Ostatnio zmieniony 03 paź 2017, 23:49 przez rogal404, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”