Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rafant4011 pisze:Zośka dziś rypnęła ćwiartkę przed komendą
...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Przed wyjazdem zajrzałem jeszcze do filtra powietrza, bo tak sobie pomyślałem; A co tam, przecież mam w domu drugi w zapasie jak będzie kiepski to wymienię....
Jak otworzyłem puchę to się przeraziłem przecież ostatnio zmieniłem
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2017, 17:23 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
rafant4011 pisze:Jak otworzyłem puchę to się przeraziłem przecież ostatnio zmieniłem
może byłeś przejazdem przez Śląsk
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
wampir11111 pisze:
A ile miałeś na nim przejechane
z 12tyś?
Takie czyste powietrze w Warszawie...
Mój po 10 tysiącach wygladał lepiej
p.s.
a na pewno ostatnio był wymieniany ? bo może mieć te 20 tysiecy :>
Ja średnio co 15, ale takiego jak dziś miałem to w żadnym samochodzie jeszcze nie było...
Sebu$ pisze:a na pewno ostatnio był wymieniany ? bo może mieć te 20 tysiecy :>
Wymieniłem chwilę przed poprzednia zmianą oleju, to nawet będziesz miał mniej, bo olej zmieniam co 10tyś. A teraz zmieniłem jak miałem niecałe 8,5tyś(bo miałem płukanie)
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2017, 20:04 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.