Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja polerowałem w 2014r w lato i do tej pory mam lepsze niż były, ale może jak będzie ciepło to przyjadę je samą pastą i powinno wystarczyć 30 min. i po robocie włączając browarka
Dzięki za porady. Wygląda na to, że za tą polerkę zabiorę się pewnie jak się ociepli. Dzisiaj puki co zdemontowałem tylne lampy, wylewając z nich nagromadzoną wodę i suszą się do jutra w kotłowni.
Klosze z tworzywa sztucznego często pokryte są warstwą "UV" chroniącą przed ultrafioletem, światłem słonecznym, spolerowanie tej warstwy powoduje szybsze matowienie klosza.
Więc polerować tylko bardzo zniszczone klosze i środkiem markowym który dodatkowo zabezpiecza wypolerowany reflektor.
Do ZA można kupić czasem całkiem fajne lampy tuningowe. Do ZB jakoś nie widać, bo przy okazji może by były takie z gotowymi światłami do jazdy dziennej.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Mariusz 79 pisze:Witam, a nie możesz starych wypolerować?, mój brat wypolerował i ma jak nowe.
Czy może ktoś polecić wypróbowany środek do polerowania plastikowych osłon lamp? Sporo tego na rynku i dlatego najlepiej kupić taki, który był już stosowany oraz przyniósł oczekiwany efekt.
Pewnie daleko do siebie nie mamy, więc gdybyś chciał zobaczyć efekty mojej polerki to zapraszam. Przy ładnej pogodzie możemy nawet na miejscu polerować
Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu więc tu zapytam. Czy byłby ktoś w stanie polecić mi jakiś dobry, sprawdzony servis który regeneruje przetwornice od afl?
Ktoś się orientuje czy można regenerować lampy afl? Lekko są ciemne już a i od środka jakieś zacieki się porobiły. Trzeba byłoby zrobić polerkę i rozebrać.
Czytałem, że może być jakiś problem z ich rozebraniem?
Depo ok Kupiłem Depo na tył i nie ma porównania do ori lamp, jeśli tak samo to wygląda (a raczej tak samo jest źle) to nie bierz tego syfu. Często ktoś sprzedaje Magneti Marelli na allegro za dobry hajs. Ogólnie rzecz ujmując- Hella, Valeo, Magneti Marelli- to są marki godne polecenia w ciemno. Reszta to szkoda słów.