Moduł komfortu do Zafiry B
-
nynek80
-
LWPM
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.7 CDTi 111
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z17DTJ
to myślę, że się da zrobićnynek80 pisze:Da radę zrobić automatyczne zamykanie szyb po zamknięciu aut tzn szyby mamy otwarte zamykamy auto pilotem szyby same się zamykają.
jak sam zauważyłeś - jest to nie legalne, więc nie planuję się tym zajmowaćnynek80 pisze:Druga sprawa zrobić możliwość ustawienia świateł dziennych w halogenach wiem nie legalne ale czemu nie.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2017, 12:10 przez LWPM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Irek_S.
- Bywalec
- Imię: Irek
- Auto: Zafira B 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Funkcja fajna i ciekawaLWPM pisze:nowa funkcja DPF Monitora:PS: to na razie tylko pokaz możliwości, wymaga oczywiście dokończenia, testowania itp... ogólnie: czasu wymaga
- zobacz wideo na Youtube
- możliwość sterowania każdym światełkiem wewnętrznym i zewnętrznym pojazdu
- wszystko w pełni konfigurowalne
- do 32 różnych animacji
- aktywacja/deaktywacja z pilota (1, 2, 3... a nawet 8 naciśnięć na pilocie
) lub z menu DPF Monitora
- z tego można już w prosty sposób wyprowadzić funkcje follow-me-home, coming/leaving home, itp
- na drodze zamiast podziękować tradycyjnie komuś awaryjnymi, możesz włączyć mu taką animację
i chętnych na taką funkcję
Chcę sprawdzić, czy warto iść w tym kierunku, czy komuś się podoba ta funkcja.
Na filmiku kolejność światełek miała być nieco inna... no ale wyszło jak wyszło - to tylko test był
Widzę, że moduł cały czas się rozwija, pojawiają się nowe funkcje i możliwości. I to jest super
Jestem zainteresowany, odezwę się niebawem na PW.
-
Deleted User 21664
LWPM pisze:to myślę, że się da zrobićnynek80 pisze:Da radę zrobić automatyczne zamykanie szyb po zamknięciu aut tzn szyby mamy otwarte zamykamy auto pilotem szyby same się zamykają.
I jakby jeszcze po zamknięciu lusterka się same składały a po otwarciu -rozkładały byłoby idealnie (oczywiście jeżeli ktoś ma opcję elektrycznie składanych lusterek)
Tymi patentami to i ja byłbym zainteresowany
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2017, 15:12 przez Deleted User 21664, łącznie zmieniany 1 raz.
-
LWPM
- Zafiromaniak
myślałem o pozycji w menu modułu, ale można w zasadzie przypisać do tego jakiś przycisk radia (np przytrzymać MAIN przez ~3s). przycisk na kierownicy tez pewnie by się dało do tego przypisaćIrek_S. pisze:A jak taką np. animację świateł tylnych się włącza podczas jazdy? Przyciskiem na pilocie czy można do tego "przypisać" jakiś przycisk na kierownicy lub radiu?
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2017, 09:27 przez LWPM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
scooter
-
LWPM
- Zafiromaniak
Jak bym sam miał takie cudo... to bym trochę poeksperymentował, popróbował... a tak to ciężko będzieMakary pisze:I jakby jeszcze po zamknięciu lusterka się same składały a po otwarciu -rozkładały byłoby idealnie (oczywiście jeżeli ktoś ma opcję elektrycznie składanych lusterek)LWPM pisze:to myślę, że się da zrobićnynek80 pisze:Da radę zrobić automatyczne zamykanie szyb po zamknięciu aut tzn szyby mamy otwarte zamykamy auto pilotem szyby same się zamykają.
-
Crazy
-
Deleted User 21664
-
Rakuafera