Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja też będę zakładać u siebie tylko czas muszę znaleźć,śruba to zapewne na klczyk 10 tylko nie wiem jaki gwint,napewno coś dopasujesz.
Ja spryskiwaczy jeszcze nie mam,ale jak narazie w to miejsce założę zaslepke z volkswagena
No ja mam taką zaslepke jak na żółtej bance po prawej stronie z białym pipkiemod volkswagena ,a po lewej pojedyncza to oryginalna,
Idealnie wchodzi,gdyby ktoś potrzebował to odstąpię jeden komplet bo mam dwa nowe
Czy spotkaliście się kiedyś z tym, że pomimo tego, że płyn w zbiorniczku jest, słychać pompkę, to od czasu do czasu płyn nie chce lecieć, czy to na przednią i tylną szybę?
szura217 pisze:Czy spotkaliście się kiedyś z tym, że pomimo tego, że płyn w zbiorniczku jest, słychać pompkę, to od czasu do czasu płyn nie chce lecieć, czy to na przednią i tylną szybę?
tak na wesoło odpowiem to znajomy tak miał ....
ale wtedy było minus dziesięć, a u niego w zbiorniku letni płyn, a nawet woda z odroniną Ludwika ....
a tu nagle przyszła zima, a płynu ni ma
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Może masz taki sam przypadek jak ja przy megance, po zalaniu płynem firmy "no name" ... spuchła gumka w tym zaworku przy pompce, co ma dwa wyjścia ... poprostu zatkało wylot płynu z pompki, rozebrałem to ustrojstwo, skróciłem gumowy wałeczek, który powinien w środku się przesuwać. Po czym złożyłem do kupy i działa. A też słyszałem pomkę, a nic nie leciało.
Załączniki
IMG_10211.jpg (14.86 KiB) Przejrzano 2058 razy
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
Dobra teoria, a nie napisałem, z tym u mnie jest tak, że najpierw działa ok, po kilku pryśnięciach, dosłownie nic nie leci, nawet piana, a na następny dzień znowu działa wszystko, jakby nigdy nic. Może faktycznie coś nie tak z tą gumką jest.