Wyglądają tak samo z tym że na naklejce z numerami producenta niektóre cyfry były inne, plus co bardzo mnie zdziwiło to moje stare miały wtyczkę na końcu przewodu a te z astry (gniazdo)czy jak to nazwac
Ale najważniejsze że działa.
Dodaje fotki.
Nowe to na aledrogo ok 1000zł.czarko pisze:moja ZB posiada takie amorki z tyłu GM 24463109 właśnie zauważyłem że jeden leci .
A teraz pytanie że wymienić wiadomo ale na co podejrzewam że orginały równa się pożyczka . a może są jakieś tańsze rozwiązania zamiennik lub regen może ktoś coś podpowie ile mogło by to kosztować
Znalazłem wiem że minęło 2 lata od tamtej pory, ale może się przyda również innym osobom:swirusek20 pisze:Witam was bradzo proszę o pomoc mianowicie posiadam wersje z CNG i nie moge dopasować sprężyn do tyłu , ponieważ powinny być wzmacniane i około 3 cm wyższe niż sklepy i churtownie podają w katalogach. wys.ok 340 mm normalnie kayaby czy inne pokazują do tej wersjii 308 mm . Założyłem amorki niby do cng i podłożyłem podkładki podwyższające ale coś dalej jest nie tak jakby biły przy dociążeniu z tyłu. Czy ktoś z kolegów miał podobny problem brdzo proszę o pomoc.