[A] - wojtowca - Moja "Zośka" 2,2DTI 2002r SELECTI
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt:
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Dawno nic nie pisałem w moim garażu a to za sprawą, że mam remontowy rok w domu i czasu ledwo starcza na cokolwiek, a o Zosi już nie wspomnę .
Ale dzisiaj korzystając z wyjazdu na badania, u lekarza szybko poszło postanowiłem z Zofią i małym Głodem poszukać jesieni w lesie
...Była i ma się dobrze a musiałem to spotkanie oczywiście uwiecznić kilkoma fotkami
... nawet uczciliśmy minutą ciszy pamięć poległych partyzantów którzy walczyli o niepodległość Polski podczas II wojny światowej w moich rejonach...
.
Zosia generalnie póki co, odpukać, spisuje się dobrze i bez przygód i niech tak pozostanie jak najdłużej. Kto wie może w nagrodę dostanie masaż "maszyną" po lakierze żeby wyeksponować ukrytą w głębi perłę
Ale dzisiaj korzystając z wyjazdu na badania, u lekarza szybko poszło postanowiłem z Zofią i małym Głodem poszukać jesieni w lesie
...Była i ma się dobrze a musiałem to spotkanie oczywiście uwiecznić kilkoma fotkami
... nawet uczciliśmy minutą ciszy pamięć poległych partyzantów którzy walczyli o niepodległość Polski podczas II wojny światowej w moich rejonach...
.
Zosia generalnie póki co, odpukać, spisuje się dobrze i bez przygód i niech tak pozostanie jak najdłużej. Kto wie może w nagrodę dostanie masaż "maszyną" po lakierze żeby wyeksponować ukrytą w głębi perłę
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
No nie oszukujmy się... Zosia jak zawsze w wspaniałej kondycji
Ostatnio zmieniony 20 paź 2017, 19:56 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
wspominać.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Piękny plener dla pięknej zośki
- wojtowca
- Zafiromaniak
Łaha ha ha, bardzo śmieszneSebu$ pisze:p.s.
a ten listek daj na przednia szybę ....
Rafoooo pisze:No nie oszukujmy się... Zosia jak zawsze w wspaniałej kondycji
Rafu i Mati dziękujęMat86radom pisze:Piękny plener dla pięknej zośki
Ostatnio zmieniony 21 paź 2017, 05:43 przez wojtowca, łącznie zmieniany 2 razy.
- wojtowca
- Zafiromaniak
Witajcie. Czas zasuwa nie ubłaganie i troszkę się u mnie działo co skutkowało mniejszą aktywnością na moim najulubieńszym forum. Pierwsze grypa ułożyła mnie w łóżku, potem dzieciaki, następnie reorganizacja w pracy i czasu wolnego znów mniejsza ilość. Ale ostatnio dość dużo czasu zabrało mi PS3 bo obudziły się we mnie czasy szkolne (taki stary a zachowuje się jak dziecko . Tak naprawdę to KAŻDY facet to dziecko tylko wraz z upływem lat flaszki się zmienia ). Ale był również przez dłuższy okres temat w mojej głowie który nie dawał mi spać. Oprócz latania kocham również motocykle i prawie roku szukałem dla siebie dwóch kółek . Szukałem szukałem i znalazłem.
Oto kolejna "kobieta" w moim garażu- Suzi ...
Suzuki DL650 V-strom , zrobiłem sobie prezent pod choinkę i nabyłem drogą kupna małe OPC Arden Blau
Wcześniej miałem motocykle ale od pewnego czasu zrezygnowałem z przyjemności i poświęciłem swój czas na dom i dzieci. Teraz znów przyszedł kolej na podróże z żoną w siodle . Pozdrawiam Was wszystkich z bananem na gębie.
Oto kolejna "kobieta" w moim garażu- Suzi ...
Suzuki DL650 V-strom , zrobiłem sobie prezent pod choinkę i nabyłem drogą kupna małe OPC Arden Blau
Wcześniej miałem motocykle ale od pewnego czasu zrezygnowałem z przyjemności i poświęciłem swój czas na dom i dzieci. Teraz znów przyszedł kolej na podróże z żoną w siodle . Pozdrawiam Was wszystkich z bananem na gębie.