Zamieniłem tylko setup: na zimę mam alufelgi z oponami 17' a na lato mam alufelgi z oponami 19'kysiu241 pisze:A i jeszcze jedno NIE ZMIENIAJ FELG na te 17"
No Ba !kysiu241 pisze:bo jednak znacznie lepiej zośka wygląda i wyróżnia się z tłumu.
Czas pokaże, nic nie będę mówił na wyrost tylko wtedy jak już będę miał graty w ręce albo założone na aucieCzesławo Moreno pisze:Będzie coś dlubane czy seria?
Miałem już jechać oglądać kolejną Zafirkę OPC niebieską ale chciałem na bixenonie a tam niestety nie było i dałem sobie spokój.Cray123 pisze:Nie ma po prostu zadnej ZB OPC Arden Blue opisanej na forum
Ba bez większych wydarzeń negatywnych - a fakt jest wściekła niesamowicie aż się dziwie Formułowiczom co mają 300+ JAK TO MUSI JECHAĆCray123 pisze:Oby teraz juz tylko robila kilometry jak wsciekla
To nie dużo to tylko wierzchołek góry lodowej. A otwierałeś sobie zdjęcia pod tym opisem Tam są też rachunki których nie się rozpisywałem.ryba1 pisze:nie ponad 2 tyś zł to dużo?patrząc na ceny tych części to mega tanie.
55Lryba1 pisze:jaką tam butle LPG masz?