jest kilka możliwości:shadow pisze:Czy dane o temperaturze cieczy i ładowania aku są wyświetlane gdzieś w menu czy np na ekranie głównym np gdzieś koło spalania?
- zakładka BC (obok zasięgu)
- zakładka UHP (jeśli nie masz telefonu)
- zakładka NAVI (jeśli nie masz nawigacji)
- panel klimatyzacji (jeśli nie masz klimatyzacji automatycznej)
ten warunek: "jeśli nie masz..." to nie jest tak, że nie możesz mieć klimy by wyświetlać temp na panelu klimatyzacji - po prostu wartość temperatury będzie co jakiś czas na chwilę znikać i będzie zastępowana ustawieniami klimatyzacji (muszę nagrać filmik jakiś żeby to zademonstrować). To samo dotyczy UHP i NAVI
Panel klimy to wg mnie ciekawa opcja, bo widzisz to niezależnie od tego na której zakładce jesteś aktualnie - klimatyzacja działa normalnie.
UPDATE: zamieściłem nową, lepszą wersję, a w niej:
- poprawione czujniki PAS, teraz powinno wszystko działać (buffer-overflow poprawiony)
- sterowanie szybami powinno działać
- automatyczne zamykanie szyb (po zamknięciu drzwi z pilota, szyby automatycznie się zamkną)
wiem, że chcecie by lusterka się też same złożyły, ale na razie się nie składają - zamykanie/otwieranie szyb z pilota (przytrzymać przycisk otwierania/zamykania drzwi)
- otwieranie bagażnika z pilota - działa tylko jak są otwarte drzwi... sterownik nie pozwala na otwarcie bagażnika, gdy drzwi są zamknięte, chyba, że u kogoś zadziała to inaczej.
Na razie brak pomysłu jak by to ulepszyć