[B] - Leniuch - Zafira B, 1.8, 140 KM, A18XER, 2011
No niestety Na szczęście skrzynię 5-tki nie są tak drogie, jak 6-tki.Piasek pisze:Fajne auto i kolejny przykład na to że tam darmo aut nie dają i zawsze jest gdzieś haczyk...
Myślę o tymPiasek pisze: Do pełni szczęścia brakuje tam tylko LPG
[you], zobacz moją Zafirę
- Piasek
- Zafiromaniak
- Model:
Nie myśl tylko gazuj - no chyba że faktycznie robisz te 10 na rok to nie ma sensu.
Moja po kilku dniach od rej. trafiła od razu do gazowni po której zrobiła 34tyś km w pierwszy rok.
Obecne C4 Picasso przez niespełna 1,5 roku już 52 tyś km
W łodzi masz dwie czy trzy dobre gazownie.
Moja po kilku dniach od rej. trafiła od razu do gazowni po której zrobiła 34tyś km w pierwszy rok.
Obecne C4 Picasso przez niespełna 1,5 roku już 52 tyś km
W łodzi masz dwie czy trzy dobre gazownie.
Jakiś czas temu musiałem wymienić elastyczny łącznik wydechu (kolektor-wydech):
Dotarł także OP-COM v 1.70:
Testowanie auta już się odbyło (VAUX-COM), dwa czujniki parkowania, zamienniki firmy Qualite Parties, które niby działają, jednak są do wymiany, bo mimo, że działają, to wyrzucają błąd (na ucho cykają trochę mniejszą częstotliwością, niż GM/Bosch). Więc poszukuję dwóch takich czujników (na Allegro nie zawsze numery się zgadzają) GM 13242365 / Bosch 0 263 003 613
Niedawno nabyłem także takie dwa przydatne gadżety - lusterko panoramiczne do zerkania na tylną kanapę :
oraz kamerę cofania
W drodze wyskoczył mi dziwny błąd I I I I I I czy ktoś się z tym spotkał?
Odkryłem ostatnio, że nie działa regulacja lędźwiowa fotela kierowcy. Uszkodzona jest linka (zerwana), a także jeden z drutów (pierwszy od góry, z białymi plastikami na haczykach) jest pęknięty. Także poszukuję tych dwóch rzeczy:
Dotarł także OP-COM v 1.70:
Testowanie auta już się odbyło (VAUX-COM), dwa czujniki parkowania, zamienniki firmy Qualite Parties, które niby działają, jednak są do wymiany, bo mimo, że działają, to wyrzucają błąd (na ucho cykają trochę mniejszą częstotliwością, niż GM/Bosch). Więc poszukuję dwóch takich czujników (na Allegro nie zawsze numery się zgadzają) GM 13242365 / Bosch 0 263 003 613
Niedawno nabyłem także takie dwa przydatne gadżety - lusterko panoramiczne do zerkania na tylną kanapę :
oraz kamerę cofania
W drodze wyskoczył mi dziwny błąd I I I I I I czy ktoś się z tym spotkał?
Odkryłem ostatnio, że nie działa regulacja lędźwiowa fotela kierowcy. Uszkodzona jest linka (zerwana), a także jeden z drutów (pierwszy od góry, z białymi plastikami na haczykach) jest pęknięty. Także poszukuję tych dwóch rzeczy:
Ostatnio zmieniony 03 lis 2017, 11:22 przez Leniuch, łącznie zmieniany 3 razy.
[you], zobacz moją Zafirę
- czarekcw
- Zafiromaniak
- Imię: Cezary
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
http://allegro.pl/astra-h-vectra-c-czuj ... 76211.html
http://allegro.pl/czujnik-parkowania-pd ... 6848202670
Ale napisz jeszcze do Sumik czy Crazy - mają dobre rabaty w ASO
http://allegro.pl/czujnik-parkowania-pd ... 6848202670
Ale napisz jeszcze do Sumik czy Crazy - mają dobre rabaty w ASO