Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, czy istnieje możliwosc zaryglowania drzwi przyciskiem z konsoli tak aby pasazerowie nie mogli otworzyc drzwi od wewnątrz. Obecnie działa to trochę bez sensu przyciskiem z konsoli mogę zarygklować drzwi ale kto kolwiek naciśnie klamkę wszystkie drzwi się otwierają. Chciałbym aby to działało w takis sposób jak w innych autach jako zabezpieczenie przed otwarciem drzwi przez dzieci, czyli jak zablokuje drzwi to tylko ja mogę otworzyć. Czy można to jakosc zaprogramować lub w inny mechaniczny/elektroniczny sposób ustawić w zafirze?
W tylnych drzwiach masz mechaniczne blokady otwarcia drzwi przez dzieci.
Jest to zupełnie wystarczające
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
druss0 pisze:Chciałbym aby to działało w takis sposób jak w innych autach jako zabezpieczenie przed otwarciem drzwi przez dzieci
To działa dokładnie tak jak w innych autach, w drzwiach tylnych masz czerwone pokrętło które należy przestawić i drzwi od wewnątrz drzwi się nie otworzą.
Zamysł z przyciskiem na konsoli był chyba taki żeby np. na światłach nikt nie wpakował Ci się do auta czy bagażnika
Też chciałbym aby to tak działało lecz niestety chyba się nie da. Jedyną opcją jest zaprogramowanie tego w dpf module z forum. Klikasz raz i zamyka, klikasz drugi rygluje, klikasz trzeci otwiera.