rozpędzić auto do 100 i wcisnąć guzikkris77 pisze:A jak ustawić, żeby auto trzymało np prędkość 100km/h?
albo rozpędzić auto do jakiejś tam prędkości i trzymając ten guzik powinno przyspieszać...
Moderator: Sebu$
rozpędzić auto do 100 i wcisnąć guzikkris77 pisze:A jak ustawić, żeby auto trzymało np prędkość 100km/h?
Tempomat włączasz jadąc min 30kmh i wciskach guzik z wypukleniem chyba to jest I, przytrzymujesz chwilkę, komp zapamiętuje twoją prędkość i śmigasz zdejmując nogę z gazu.kris77 pisze:Mam problem z odpaleniem tempomatu.
W instrukcji, która jest oczywiście w języku niemieckim i na forum wyszperałem, że można go włączyć po przekroczeniu prędkości 30km/h.
I spróbowałem podczas jazdy, go włączać ale nic z tego! Wciskałem wszystkie 3 przyciski w manetce tzn: I, R i O. Którym się go odpala? Czy powinno się coś gdzieś wyświetlić na komputerze lub zegarach?
Proszę o pomoc!
dokładnie tak jak pisze MieHor - zdejmiesz obudowę - opuścisz drugą bo jest możliwość jej zsunięcia do dołu i szukaj wiązkiMieHor pisze:Za kołem kierownicy są dwa wkręty ukryte pod zaślepkami, aby się do nich dostać trzeba tak skręcić kołem w jedną stronę aż zostaną odsłonięte zaślepki, które należy zdjąć i wykręcić wkręt, następnie obrócić kołem w drugą stronę i zrobić to samo i na koniec rozłączyć i zdjąć połówki obudowy kolumny kierownicy