[A]- fiolet- 1,8 Elegance, 115 KM, 1999
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- fiolet
- Bywalec
- Imię: Mirek
- Auto: Zafira A 1,8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18XE1
Dziękujemy ślicznie
Jakoś do tej pory brakowało czasu aby wejśc na forum i poczytac co u Was słychac.
Babcia Zosia sprawuje się doskonale, bezawaryjnie - oby tak jeszcze troszkę Pomalutku szykujemy się do zmiany na jakąś młodszą siostrzyczkę B (ok 2009-2011).
Właśnie dzisiaj sprzedałam radyjko, które przełożyliśmy do niej z Astry od razu po zakupie (bo do B nie będzie potrzebne) i założyliśmy to co było przy zakupie i pojawił się mały problemik z oryginalnym CDR 500. Pluje się o kod - nie idzie uruchomic (zostało tylko kilka prób). Nie pamiętam tego czy chodziło po zakupie - chyba nawet nie zdążyliśmy go sprawdzic. Szukałam informacji na forum ale jakoś nie znalazłam odpowiedniego tematu .
Proszę pomóżcie - plissss
Haha pin nie będzie mi pasował ponieważ, ten, ten który mamy w papierach jest od CDR500, który był zamontowany oryginalny i też od niego mamy papiery. A auto zabraliśmy z komisu z radiem CAR300 . Widocznie w komisie zamienili na gorsze. Nie zwróciliśmy na to uwagi ponieważ i tak jak już wyżej pisałam od razu zmieniliśmy na RTV.
Idzie coś z tym zrobic by do sprzedaży Zośki radyjko grało? Czy pozostaje Allegro ?
Jakoś do tej pory brakowało czasu aby wejśc na forum i poczytac co u Was słychac.
Babcia Zosia sprawuje się doskonale, bezawaryjnie - oby tak jeszcze troszkę Pomalutku szykujemy się do zmiany na jakąś młodszą siostrzyczkę B (ok 2009-2011).
Właśnie dzisiaj sprzedałam radyjko, które przełożyliśmy do niej z Astry od razu po zakupie (bo do B nie będzie potrzebne) i założyliśmy to co było przy zakupie i pojawił się mały problemik z oryginalnym CDR 500. Pluje się o kod - nie idzie uruchomic (zostało tylko kilka prób). Nie pamiętam tego czy chodziło po zakupie - chyba nawet nie zdążyliśmy go sprawdzic. Szukałam informacji na forum ale jakoś nie znalazłam odpowiedniego tematu .
Proszę pomóżcie - plissss
Haha pin nie będzie mi pasował ponieważ, ten, ten który mamy w papierach jest od CDR500, który był zamontowany oryginalny i też od niego mamy papiery. A auto zabraliśmy z komisu z radiem CAR300 . Widocznie w komisie zamienili na gorsze. Nie zwróciliśmy na to uwagi ponieważ i tak jak już wyżej pisałam od razu zmieniliśmy na RTV.
Idzie coś z tym zrobic by do sprzedaży Zośki radyjko grało? Czy pozostaje Allegro ?
- fiolet
- Bywalec
Wielkie dzięki - Jesteś wielki - wiszę Ci nie jedno
Mam już kod. Ale pojawił się inny problem : Nie ma go gdzie wbic :-(((.
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=215647#215647
U dało się - radyjko śmiga jak talala
Ale dzisiaj zakupiliśmy mimo wszystko CDR 500 aby działało sterowanie z kierownicy
Jutro ma facet przyjechac z radyjkiem a to pójdzie do także sprzedawanej Astry by było oryginalne oplowskie i działał wyświetlacz
Mam już kod. Ale pojawił się inny problem : Nie ma go gdzie wbic :-(((.
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=215647#215647
U dało się - radyjko śmiga jak talala
Ale dzisiaj zakupiliśmy mimo wszystko CDR 500 aby działało sterowanie z kierownicy
Jutro ma facet przyjechac z radyjkiem a to pójdzie do także sprzedawanej Astry by było oryginalne oplowskie i działał wyświetlacz
- fiolet
- Bywalec
Tak - kod otrzymałam ze stronki, którą podałeśchabretti pisze:Któraś opcja pomogła
A jeżeli chodzi o niemożnośc wbicia kodu - trzeba było długooooooooooo czekac ;-))
Dzisiaj rano przyjechał facet z CDR 500 - wszystko śmiga super i radio i wyświetlacz i sterowanie z kierownicy a CAR 300 śmiga w Astrze - także wszystko super.
Jeszcze raz bardzo dziękuję
- fiolet
- Bywalec
Witam. Przy okazji radia i zbliżającego się przeglądu postanowiliśmy troszkę jeszcze w nią zainwestowac. Jak wcześniej pisałam pomalutku nam padał czujnik ABS a za czym idzie padł prędkościomierz więc Zosia otrzymała nową piastę koła lewego przedniego (kontrolki ABS i TC od razu zgasły a prędkościomierz ożył ). Oczywiście wymiana olejów i filtrów. Dostała także nowe tarcze i klocki tylne - przy czym okazało się, ze nie działa zacisk hamulcowy lewy Więc poszukiwania (przy okazji odkryliśmy super złomowisko z częściami do Opla )- tutaj cena nowego za wielka więc daliśmy jej używany w super stanie - hamulce - brzytwa Coś stukało lekko z prawej strony więc dołożyliśmy jej nowe oba łączniki stabilizatorów i nastała błoga cisza. Na sierpień jeszcze planujemy nabicie i oczyszczenie klimy oraz wymianę wszystkich sprężyn i amortyzatorów na przodzie - bo tylko to zostało jeszcze nie wymienione. Aż żal będzie się z nią rozstawac
A za tydzień wyruszamy do Niemiec po drugą siostrzyczkę dla Zośki - zaś Astrę (od nowości u szwagrów)
A za tydzień wyruszamy do Niemiec po drugą siostrzyczkę dla Zośki - zaś Astrę (od nowości u szwagrów)
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER