[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ważne, że już jeździ jeszcze tylko czujnik wału do wymiany, bo go wywala co jakiś czas na szczęście nie jest to duży koszt
Ostatnio zmieniony 03 paź 2017, 06:07 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
Zośka na trzaskała przeszło 2000 tys km od remontu i co najważniejsze nie zeżarła oleju
jednak silnik jeszcze się musi ułożyć do wymiany nadal pozostaje czujnik wału choć ostatnio coraz rzadziej wywala błąd tego czujnika
Zośka już stoi na Zimówkach z przodu z tyłu nie założyłem bo z jednej ucieka powietrze, a kompletny brak czasu nawet do zajechanie to Wulka by z nią zrobić
Co dalej się okaże na razie jeździ i śmiga i niech tak pozostanie, bo trzeba robić dalej z pierdołami które irytują z miesiąca na miesiąc
jednak silnik jeszcze się musi ułożyć do wymiany nadal pozostaje czujnik wału choć ostatnio coraz rzadziej wywala błąd tego czujnika
Zośka już stoi na Zimówkach z przodu z tyłu nie założyłem bo z jednej ucieka powietrze, a kompletny brak czasu nawet do zajechanie to Wulka by z nią zrobić
Co dalej się okaże na razie jeździ i śmiga i niech tak pozostanie, bo trzeba robić dalej z pierdołami które irytują z miesiąca na miesiąc
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Bywalec
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18xe
Ja też jestem po remoncie silnika tyle że 200 km z małym hakiem może minimalnie mi z bagnetu ubyło ale jak narazie to ma prawo bo sie dociera wszystko. Już przed samym remontem wywalił błąd wypadanie zapłonu bo tyle oleju żarł 1/100 roboty co nie miara ale jak samemu się robi to nie jest tak panicznie drogo jak by się wydawało.. w sumie wyszło mi 8 stówek bez planowania głowicy no jeszcze będzie wymiana oleju szybciej niż normalnie ale to już pikuś :>
Niech Ci jeździ bez awarii
Niech Ci jeździ bez awarii
- wampir11111
- Zafiromaniak
Maciek u mnie to samo tylko że do kominka akcesoria
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
No ładnie zapakowałeś zośkę. Ja też swoją tak załatwiłem jak przewoziłem nowy piec i zasobnik. Dzielna zośka, niech sprawuje się jak najlepiej.
-
- Zafiromaniak
To ostatnio siostrze przywiozłem piec i bojler 150l i jeszcze miejsca byłomariusz131 pisze: ↑25 lis 2017, 22:10 No ładnie zapakowałeś zośkę. Ja też swoją tak załatwiłem jak przewoziłem nowy piec i zasobnik. Dzielna zośka, niech sprawuje się jak najlepiej.
Ja się jeszcze nie dorobiłem więc wykorzystuję Zośkę do zadań specjalnychU mnie nie do pomyślenia Mam dostawczaka
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Jakbym miał taką Zosie jak Wojtek też bym sobie sprawił dostawczaka. A swoją drogą to moja ex Zosia woziła profile 2.5 mb z zamkniętą klapą oraz za jednym zamachem wszystkie sztachety na płot.Maćku pisze: ↑26 lis 2017, 07:54To ostatnio siostrze przywiozłem piec i bojler 150l i jeszcze miejsca byłomariusz131 pisze: ↑25 lis 2017, 22:10 No ładnie zapakowałeś zośkę. Ja też swoją tak załatwiłem jak przewoziłem nowy piec i zasobnik. Dzielna zośka, niech sprawuje się jak najlepiej.
Ja się jeszcze nie dorobiłem więc wykorzystuję Zośkę do zadań specjalnych
Bezawaryjności dla Zosi
- wampir11111
- Zafiromaniak
Maciek moja też woziła profile, płyty kominkowe, cement itp.