Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Wojti pisze:Trochę dziwi mnie parowanie lamp po myciu...
Mam to samo ... jak się zaczęło robić chłodniej na zewnatrz, to lampy mi zaczęły parować, a w lato tego problemu nie było ... pewnie będzie trzeba zdemontować, wysuszyć i poprawić uszczelnienie ... tylko czasu brak
No trochę zajęło ci posprzątanie od ostatnich fotek jak się pobrudziła Efekt BŁYSKU jest Tylko nie wiem po co te zimówki jak znowu przestoi zimę w garażu :>
Wizyta w Warszawie okazała sie .............daremna 630 km zrobione i..nic .Na wizycie okazało się że nie ma wyników badań gdyż nie została krew wysłana ...nie ma winnych itp Kolejny miesiąc czekania ..nerwów . .Zona próbowała się wcześniej dodzwonić na podany telefon ale oczywiście nikt nie odbierał...Brak szacunku dla pacjenta i jego rodziny wystarczył jeden telefon aby wykonali i nas poinformowali :>
Ostatnio zmieniony 23 lis 2017, 22:18 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Na usta cisna się niecenzuralne słowa na k i ch.... To jest niestety nasza służba zdrowia, nie chce tutaj na ten temat sie wypowiadać bo wiem jak jest. Powiem krótko mojego wujka lekarze zabili bo inaczej nie można nazwać gdy chory człowiek z udarem mózgu przez tydzień jeździ po kilku szpitalach o własnych siłach i nigdzie nie rozpoznali udaru,stan w końcu się pogorszył i skończył śmiercią wujka. Sorry za spam ale w takich przypadkach samo mi se ciśnie ... Powiem tyle trzymajcie się ..
Trochę spamu w garażu się pojawiło...
Fajny ten kompresor muszę sobie też taki sprawić
W miarę sprawnie pompuje czy tak jak wszystkie marketowe na zapalniczkę ?