Właśnie to że dźwięk jest praktycznie bez stratnej jakości,więc myślę że ma b.dobre podzespoły w porównaniu z innymi transmiterami
[A] - Przemass OPC 2.0 T 200KM 2002R
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Może i ma takie opinie ale tak jest jak się kupi g....o najtańsze
Do każdego,czyli Cd,mp3,Dvd i również nie widzę różnicy gdy jeszcze miałem zwykłe radio z usb i podpinałem tegoż pendrive-a
- Przemass
- Zafiromaniak
Tak myślałem że ktoś to napisze....he,he.
Wiem że mp3 nie ma co równać do Cd ale wszystko zależy jak jest nagrane i dotyczy to zarówno Cd jak i mp3.
Są płyty cd lepiej i gorzej nagrane i to samo tyczy się Mp3.
Uwierz mi że nie ma szumów i gdybyś posłuchał to nie odpowiedział byś mi na pytanie z jakiego źródła odtwarzam a już na bank nie,gdybym w ogóle nie pokazał transmitera tylko wł.dźwięk
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
testowałem dużo transmiterów i żaden nie dorównał jakość CD
może kiedyś dostanę taki jak kupiłeś do testu to posłucham jak to brzmi (daleko do dystrybutora nie mam, więc przy okazji podjadę i się przekonam na miejscu )
p.s.
a tak z ciekawośći to co lepiej odtwarza muzykę ? magnetofon 3 głowicowy z dolby B,C lub S czy magnetowid Stereo ?
może kiedyś dostanę taki jak kupiłeś do testu to posłucham jak to brzmi (daleko do dystrybutora nie mam, więc przy okazji podjadę i się przekonam na miejscu )
p.s.
a tak z ciekawośći to co lepiej odtwarza muzykę ? magnetofon 3 głowicowy z dolby B,C lub S czy magnetowid Stereo ?
- Przemass
- Zafiromaniak
Też testowałem dużo i nikogo nie namawiam ale warto,przy okazji może już wystarczy tych postów na temat transmitera bo śmietnik się robi w garażu.
Ps.po odp.zapraszam na pw
Ps.po odp.zapraszam na pw
- Przemass
- Zafiromaniak
Teraz z serii jak skutecznie sp***dolić sobie auto...na własne życzenie.
Piękna pogoda,pomyślałem umyję auto,co też zrobiłem i po wyjechaniu z myjni chciałem jak zawsze wjechać na parking obok budynku kwiaciarni w celu osuszenia szyb itd.
No i wjechałem tyle tylko że w poprzek wisiał stalowy łańcuch a że było pod słońce i szyba mokra to nie zauważyłem..no i jutro wizyta u lakiernika...
Nie wiem sam jak to zrobiłem,dobrze że mi głowy nie ścięło...facet który to widział też nie wierzył i od razu pytał czy nie po 2 głębszych !
Najlepsze jest to że nie
Zobaczymy jutro czy wystarczy polerka czy malowanie...maski i przednich słupków.Dach uratowały relingi...i lewa lampa pękła ale w środku więc tragedii też nie ma.Nie mniej jednak,ch...j jasny strzela.
Piękna pogoda,pomyślałem umyję auto,co też zrobiłem i po wyjechaniu z myjni chciałem jak zawsze wjechać na parking obok budynku kwiaciarni w celu osuszenia szyb itd.
No i wjechałem tyle tylko że w poprzek wisiał stalowy łańcuch a że było pod słońce i szyba mokra to nie zauważyłem..no i jutro wizyta u lakiernika...
Nie wiem sam jak to zrobiłem,dobrze że mi głowy nie ścięło...facet który to widział też nie wierzył i od razu pytał czy nie po 2 głębszych !
Najlepsze jest to że nie
Zobaczymy jutro czy wystarczy polerka czy malowanie...maski i przednich słupków.Dach uratowały relingi...i lewa lampa pękła ale w środku więc tragedii też nie ma.Nie mniej jednak,ch...j jasny strzela.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2017, 11:43 przez Przemass, łącznie zmieniany 1 raz.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- Przemass
- Zafiromaniak
Nooo a 3 dni temu dziwiem się jak pod sklepem facet cofał kią i tak cofał że wgniótł sobie tył o betonowy murek...teraz widzę że można nawet na trzeźwo...
W tygodniu ten łańcuch nie wisi...
W tygodniu ten łańcuch nie wisi...
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Berety ( mocherowe ) rozwiesily na Swieta za zgoda plebana i dzielnicowego
Taki ozdobny swiateteczny "lancuszek"
Taki ozdobny swiateteczny "lancuszek"
bazyliszek72