Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jestem zainteresowany zakupem Zafiry C. Moją uwagę zwróciła oferta sprzedaży z tego auta. Czy warto się zainteresować ? Biorąc uwagę rocznik, auto powinno być jeszcze na gwarancji.
Poprosze o rozkodowanie VIN: W0LPD9ECXH1046773. Niestety na ogólnodostepnych stronach informacja jest bardzo uboga. https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... d3e5a4d133
Też bym podchodził z bardzo dużą ostrożnością - gdyby z tym samochodem było wszystko OK to by się sprzedał bez problemu w Hiszpanii. A i na Mobile .de najtańszy Tourer 2017 jest za 17 tyś Euro więc opłaciło by się go wywieźć do Niemiec
Albo brać demo z salonu. Szwagier teraz wziął Avensis- produkcja koniec 2016r, jeżdżona tylko przez pół roku, najeżdżone 14 tyś km. Niemalże w full wypasie wyceniono ją jako nową na 140 000zł, on dał 95 000zł. Sprawdź w większych salonach czy coś mają ciekawego.
basti_seba pisze: 12 gru 2017, 13:26
Za takie pieniądze kupisz nową.
Nie tak całkiem - najtańsza propozycja jaka znalazłem była za 77700 ale jak wczytasz się dokładnie to znajdziesz małymi literami ze to cena przy zakupie na działalność gospodarczą lub grupę zawodową, dla "normalnego" klienta 87700.
Jak kupowałem swoją ZB Family Active za 66tyś te też zastanawiałem się nad Tourerem ale taniej niż za 90tyś po doposażeniu do porównywalnego wyposażenia żaden dealer nie był gotów sprzedać ( wtedy jeszcze w podstawowej wersji Tourera była klima manualna), uznałem że tyle więcej nie jest dla mnie wart.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2017, 19:38 przez PiotrWie, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkie dzięki wszystkim za podpowiedzi i sugestie. Nie wiedziałem że jak jest świezy VIN to jest problem z rozkodowaniem. Auto "sprawia" interesujące wrażenie. Szukam czegoś świeżego z modelu C - 2016 , 2017 i musi być 7 foteli. Ta konkretna sztuka ma przyzwoite wyposażenie. Opel Polska potwierdził że auto jest jeszcze na gwarancji i nigdy chyba nie był jeszcze w ASO, brak wpisów o przebiegu.
Byłem , oglądałem ale nie przekonałem się do zakupu. Auto w środku w stanie bardzo dobrym, dobre wyposażenie. Komplet dokumentów, dwa kluczyki. Po niedużej kolizji: prawy błotnik i lampa, zderzak i "fragment" auta pod prawym błotnikiem. Na moje nie fachowe oko ładnie zrobione. Sprzedawca uczciwie przed przyjazdem nie ukrywał co było robione i miał zdjęcia auta przed naprawą. Cena po negocjacjach akceptowalna ale auto było dla żony i żona nie była przekonana do auta po kolizji i sprowadzanego. Szukam dalej...
Lepiej chyba wybrac sie do salonu i kupic nowe - tak swieże auta wszystkie będą po przygodach lub w dużo większym budżecie. A na opla zawsze duży rabat można wynegocjować
Dopiero 3 latki są w lepszych pieniądzach - kończą sie wtedy przeważnie leasingi.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2017, 19:51 przez ves, łącznie zmieniany 1 raz.