a czy udało by się wymusić wypalanie poprzez zafałszowanie odczytów z czujników / tzn sprawić by ECU myślał, że DPF jest pełen?Flora pisze:Nie ma możliwości uruchomienia wypalania w czasie jazdy
Podstawy z OP-COM
Moderator: Mariusz
-
Flora
-
beru
-
Deleted User 21664
-
darek_SSS
Witam,potrzebuję pomocy,programowałem op-comem światła dzienne (skutecznie) i zmieniałem język na polski w BC (w settings na panelu nie ma do wyboru naszego ojczystego języka) i niby wszystko jest ok,wyświetlacz na sekundę się wygasza i zapala się już z językiem polskim ale po jakimś czasie znów się samo zmienia na język UK. WTF?
-
darek_SSS
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Tzn?z jakiego rocznika?CD30 czy CD30MP3 to nie ma znaczeniadarek_SSS pisze:Tak,mam. Ale dziwna sprawa bo ja mam zafirę z tego samego roku,z takim samym wyposażeniem i u mnie jest w menu do wyboru język polski a w zafirze sąsiada nie ma. Jedynie różnią się radiem,ja mam cd30 mp3 a on cd30....
-
wesolys
- Mieszkaniec
- Imię: Sławek
- Auto: Zafira Tourer
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14NET
próbowałem ale bez zmianyuri1986 pisze:Trzeba wyłączyć cyfrowy podpis sterowników. Powinno pomoc:
Http://m.youtube.com/watch?v=gmw86KplqmU
-
Ski3l3tor
Czy za pomocą opcoma ,można włączyć automatyczne domykanie szyb po zamknięciu samochodu z pilota?