transmiter fm
Moderator: Sebu$
-
- Bywalec
- Imię: Dawid
- Auto: Opel Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Nawiązując do polecanego przez Przemka Xblitz X300 mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten transmiter. Za 100 zł otrzymujemy naprawdę dobry, łatwy w obsłudze, z dobrymi parametrami sprzęt. Jakość słyszalnego dźwięku zadawala ucho, bez większych zakłóceń i szumów. Wystarczy znaleźć odpowiednie wolne pasmo. Jakość rozmów, na taką odległość jaką mamy zapalniczki w ZA również jest odpowiednia.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
chyba do Ciebie przyjadę i posłuchamOficer pisze: ↑23 gru 2017, 19:11 Nawiązując do polecanego przez Przemka Xblitz X300 mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten transmiter. Za 100 zł otrzymujemy naprawdę dobry, łatwy w obsłudze, z dobrymi parametrami sprzęt. Jakość słyszalnego dźwięku zadawala ucho, bez większych zakłóceń i szumów. Wystarczy znaleźć odpowiednie wolne pasmo. Jakość rozmów, na taką odległość jaką mamy zapalniczki w ZA również jest odpowiednia.
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Tak panowie zachwalacie ten Xblitz X300 , że mam ochotę go zakupić. Piszecie ,że z odtwarzaniem muzyki jest , a rozmowy telefoniczne To mnie bardziej interesuje. Jak odbiera się połączenie Gdybym zamontował go w zaślepce przy przednim oświetleniu kabiny to będzie dobrze odbierał Zasilanie sobie doprowadzę. Myślę go wpuścić w przestrzeń nad zaślepką, coś w stylu tak jak Sylwek.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
Slyszalnosc w kabie jakosc bardzo dobra , slyszalnosc przez dzwoniacego jak to moja zona mowi "lekko z pod koldry"
Ogolnie jest na dobrym poziomie bo wysokosc gniazda w ZA jest nisko co mimo tego pozwala spokojnie rozmawiac nie slyszac szumow wewnetrznych typu pracujacy silnik , nawiew itp.
Ogolnie jest na dobrym poziomie bo wysokosc gniazda w ZA jest nisko co mimo tego pozwala spokojnie rozmawiac nie slyszac szumow wewnetrznych typu pracujacy silnik , nawiew itp.
bazyliszek72
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
Jest zbyteczny i w czasie jazdy wrecz niewzkazany
Ten transmiter podobnie jak inne tego typu to nie jakis "kombajn" muzyczny, jego uzywanie ma byc zadowalajace i bezpieczne zarazem
Ten transmiter podobnie jak inne tego typu to nie jakis "kombajn" muzyczny, jego uzywanie ma byc zadowalajace i bezpieczne zarazem
Ostatnio zmieniony 27 gru 2017, 19:12 przez SD72, łącznie zmieniany 1 raz.
bazyliszek72
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Dalej jestem zdania, że do obslugi urządzenia wskazany jest pilot.
Jest to bezpieczniejsze i wygodniejsze.
A tym bardziej jak urzadzenie jest zamontowane poza normalnym zasiegiem wzroku kierowcy np. ZA - gniazdo 12 V obok popielniczki
Jest to bezpieczniejsze i wygodniejsze.
A tym bardziej jak urzadzenie jest zamontowane poza normalnym zasiegiem wzroku kierowcy np. ZA - gniazdo 12 V obok popielniczki