Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam już numer to dogramy wszystko... zrobiłem 200 km trochę trasy trochę miasta i aż kusi żeby przetestować pedał w podłogę ale nie przekraczam narazie 2tyś obrotów... teraz następna robota.. klocki się skończyły na tylnej osi. Kurde moja zocha nie da mi odłożyć grosza na jakieś gadżety do niej po klockach do zrobienia łącznik elastyczny po zimie wyskoczy pewnie coś w zawieszeniu i tak w koło macieju hehe
Dobijam do tysiąca km i zośka chyba straciła apetyt na oliwe jeszcze zrobię z tysiąc i płukanie zrobie i olej z filtrem plus może dodatek do oleju może się do nich przekonam
Latam sobie latam wszystko śmiga aż do dziś... błąd 0141 coś z grzaniem sondy chyba? Może ktoś napisać dokładnie o co chodzi.. nie mam jak poszukać bo ciągle w trasie jestem..
O kurcze ponad 4 miesiące nic tu nie pisałem :-) ale co tu pisac... tankowanie mycie sprzątanie jazda tankowanie mycie jazda i tak w kółko ;-) teraz trzeba koła przełożyć na lato i dalej smigać. Teraz w planach wymiana tarcz i klocków z przodu może trw albo mikody jeszcze decyzja nie zapadła... może zestaw od Hołowczyca zobaczymy jeszcze
Panewki i Panowie myślę nad instalacją podtlenku lpg do mojej zosi. Poleci ktoś dobry warsztat (Olsztyn okolice ) gdzie mi to dobrze zrobią? Nie chce jeździć po warsztatach bo oni wszyscy ładnie mówią jak chcą złapać klienta a później rób pan co chcesz...