[B] - szymonOPC Rodzinna Zafirka OPC
- szymonOPC
- Bywalec
- Imię: Szymon
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: LEH
Chciałem schować parę mm radio bo wystawało to załatwiłem na początku kabel od wiązki od radia FM plastik trzymający pękł
A najgorsze jest to że wkładając ten kabel do radia złamałem w radiu w wystającym wtyku z radia taki bardzo mały ok. 3-4 mm cieńki miedziany drucik !!! I po rozebraniu radia bo myślałem że coś się z tym da zrobić poddałem się bo jestem laik i nie mogę teraz słuchać stacji w radiu. Pomożecie ???
A najgorsze jest to że wkładając ten kabel do radia złamałem w radiu w wystającym wtyku z radia taki bardzo mały ok. 3-4 mm cieńki miedziany drucik !!! I po rozebraniu radia bo myślałem że coś się z tym da zrobić poddałem się bo jestem laik i nie mogę teraz słuchać stacji w radiu. Pomożecie ???
- szymonOPC
- Bywalec
Ja się zabrałem za składanie myjki a Synek wziął się za rozpakowywanie akcesoriów
Pierwsza rzecz która wpadła w rączki mojego pomocnika była to pianownica więc ją razem użyliśmy (zdjęcie niewyraźne bo ciężko zapanować na K7 i małym pomagierem)
Nie zdążyłem zrobić zdjęć z efektu końcowego bo jeszcze tata obczaił sprawę i podstawił mi do mycia swoją nieśmiertelną Lagunę
Ale reasumując pierwszy washing - powiem tylko tyle K7 Premium Full Control wymiata i w 100% sprawdza się w moich warunkach
Ja się zabrałem za składanie myjki a Synek wziął się za rozpakowywanie akcesoriów
Pierwsza rzecz która wpadła w rączki mojego pomocnika była to pianownica więc ją razem użyliśmy (zdjęcie niewyraźne bo ciężko zapanować na K7 i małym pomagierem)
Nie zdążyłem zrobić zdjęć z efektu końcowego bo jeszcze tata obczaił sprawę i podstawił mi do mycia swoją nieśmiertelną Lagunę
Ale reasumując pierwszy washing - powiem tylko tyle K7 Premium Full Control wymiata i w 100% sprawdza się w moich warunkach
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Dobrze zainwestowane pieniądze zwłaszcza że często trzeba myć Zafirkę aby była Piękna
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- krzysiek44n
- Debiutant
- Imię: Krzysztof
- Auto: Opel Zafira B OPC
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Ważne że właściciel zadowolony . Minimum co trzy dni mycie .
krzysiek44n
- szymonOPC
- Bywalec
Powiem Ci Krzysiek że dziś jechałem taką słabiutką drogą że myślałem nad tym aby dziś myć już Zośke
obstawiam że coś sknociłeś bo jeśli K7-demka robi taką pianę to....
- szymonOPC
- Bywalec
sknociłem robiąc piane to fakt bo później zobaczyłem że na pianownicy są dwa regulatory które dopiero po wyregulowaniu zaczęły potężnie dawać mega pianę i również rozprowadzać ją na auto
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Oznaczenie silnika: Z20LER
Wklejaj foty do kalendarza ZKP
Wklejaj foty do kalendarza ZKP
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Zosia prezentuje sie pięknie Faktycznie znajdź ładne miejsce i foty do kalendarza...
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he