Jak macie zamontowane chlapacze
Moderator: Sebu$
-
- Mieszkaniec
- Model:
Znacie może namiar na jakiś punkt sprzedaży, w którym można zaopatrzyć się w chlapacze na jedną stronę do Zafirki A?
Kupiłem "Zofię" z kompletem chlapaczy na lewej stronie i potrzebuję uzupełnić przód oraz tył na prawej stronce.
Interesują mnie oryginały (uniwersalne się nie nadają, bo są krótkie i głupio wyglądają) - mogą być używane. Znalazłem jedynie w parach - lewa i prawa - , a wolałbym tylko prawą stronę
Kupiłem "Zofię" z kompletem chlapaczy na lewej stronie i potrzebuję uzupełnić przód oraz tył na prawej stronce.
Interesują mnie oryginały (uniwersalne się nie nadają, bo są krótkie i głupio wyglądają) - mogą być używane. Znalazłem jedynie w parach - lewa i prawa - , a wolałbym tylko prawą stronę
-
- Mieszkaniec
- Model:
Witam
Czy chlapacze na przód czy tył z przedliftu będą pasowały do poliftu?
Czy chlapacze na przód czy tył z przedliftu będą pasowały do poliftu?
- Dziadek13
- Zafiromaniak
- Imię: Jorg
- Auto: VW Turan była zafira DTL
- Model: Turan
- Oznaczenie silnika: AVQ
Tu się chyba nic nie zmieniło.Mam taką małą uwage co do zakładania chlapaczy należy kupić grubszą folie bezbarwną z klejem z jednej strony ja kupiłem w sklepie gdzie robią reklamy,dalej wycinamy takie banany pod chlapacze od strony zewnętrznej i przyklejamy tak co by wystawały około ja mam 1 cm,wtedy piasek czy błoto po przez ruszanie się chlapaczy podczas jazdy nie wyciera lakieru do gołej blachy i nie rdzewieje pod chlapaczem.Jak nie macie grubszej foli to kupić cienką i sklejamy podwójnie i będzie dobrze.
Tak też zrobię. Chlapacze zamówione, po niedzieli będę zakładał.