Niestety po chwili zaczęła się dyskoteka na zegarach po czym moduł już więcej chyba się nie odezwał
Może ktoś coś podpowie bo nie chcę na razie koledze przeszkadzać a może to jakaś błachostka
zakładam, że w UI będzie można zrobić wszystko i to bez jakiejkolwiek znajomości cyferek liczb itp - światełka do wyklikania wszystkie, ale kiedy to będzie to nie wiem... na razie podstawowa konfiguracja tylko.
no właśnie... dzisiaj Ci wysłałem paczkę, ale chyba nie z tą najnowszą wersją (sprzed 2-3 dni), ale poza poprawkami w SPORT nic się przez weekend nie zmieniło. Tak czy inaczej - zalecam aktualizację, bo SPORT Ci w ogóle nie zadziała
a co zrobi, gdy jest fabryczny SPORT to nie wiem... ale będziesz mógł sprawdzić i mi powiedziećCrazy pisze: 15 sty 2018, 15:28 Sport mam fabrycznie na wyposażeniu z IDS+, no chyba że chodzi o to iż teraz moduł zablokuje mój fabryczny Sport ?![]()
UI ?
tutaj taka jest ciekawostka, że żeby się ustawienia zapisały, to trzeba wyjść z menu przez "< Powrót" na górze ekranu - inaczej sie nie zapiszą. Sprawdź. To samo dotyczy zakładki OBD II. Nie wychodzić poprzez MAINPatryqo pisze:Natomiast te podstawowe ustawienia w menu modułu (na wyswietlaczu) nie zapisują mi się.