[/quote]
Tylko po co? Zeby Ci to udowadniac? I jeszcze placic za to 100zl? Wole je lepiej spozytkowac
[/quote]
Maciej nie zrozumiałeś mojej sugestii ...mi nic nie musisz udowadniać po prostu wówczas wiesz co masz !Każdy użytkownik OPC lubi wiedzieć w jakiej kondycji jest jego silnik a hamownia idealnie to weryfikuje za śmieszne 100 zł ale Ty(po Twoich wypowiedziach) jesteś ekspertem i znasz się na tym bo na asfalcie idzie jak ogień
Trochę pokory bo ludzie na forum starają się pomóc a nie zaszkodzić .... Życze powodzenia
[/quote]
Nic o asfalcie nie pisałem, i nie wspominałem również że jestem ekspertem...więc nie rozumię skąd tka opinia...a więc wręcz przeciwnie-widzę że to Ty jesteś ekspertem i nie dopuszczasz ze ktoś może mieć taką moc- mało tego, nie dopuszczasz chyba myśli że jest ta moc w tym aucie i nie musiałem nic grzebać i przerabiać w samochodzie.
Po to kupiłem zafirę aby był to samochód użytkowy, głównie rodzinny z lekką iskierką ducha sportowego( i to właśnie dlatego Opel- Opc-żaden inny producent nie proponował nigdy tych dwóch rzeczy jednocześnie). Samochód użytkować będe głównie w weekendy ew. moja żona na dojazdy do pracy, dlaczego? a dlatego że ja na co dzień robię 200-400 km zupełnie innym samochodem i chciałem mieć coś w domu "innego". Dlatego może teraz mnie zrozumiesz że nie będę grzebał w tym samochodzie i na siłę robił z niego "mustanga" (jak bym chciał to bym sobie kupił mustanga), wystarczy w zupełności dla mnie to co pierwszy właściciel zamówił dla siebie w fabryce.
P.S. dziękuje za Twoją pomoc ale swoimi finansami wiem jak mam dysponować, jeżeli chcesz to zapraszam do mnie. Udostępnię Ci swój samochód i jak Ci to ulży możesz jechać na hamownię a na koniec możemy jeszcze zrobić jakąś
Wesołych Swiąt