Mogę się mylić
[B] - Rafoooo - 2.0 Turbo, Sport 200KM, 2006 Lpg BRC
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Może się mylę, ale też już nad tym się zastanawiałem
i doszedłem do wniosku, że w Twoim przypadku to: BC2 jest faktycznym spalaniem na tym odcinku po wyzerowaniu wartości, natomiast BC1 uwzględnia poprzednią zapamiętaną wartość spalania - dlatego jest niższe spalanie 
Mogę się mylić
- to są moje przemyślenia 
Mogę się mylić
-
Rafoooo
-
wampir11111
-
Rafoooo
-
Rafoooo
-
Rafoooo
Sumik pisze:Nie ma za co
Cieszę się że mogłem poznać osobiście
A co do przejazdu to szkoda że parking tak szybko się skończył
Bo to wygląda tak, że niby taki długi ten parking, a jednak taki krótkiwampir11111 pisze:Przy 300 kucach droga szybko ubywa
Pewnie Krzysiek że mam, do Zosi takie lampy są prze jedyne, wygląd... duży plusryba1 pisze:Rafoooo, też masz bixenon skrętny?Rafoooo pisze:Dwie Siostry o pięknych oczach .
-
Rafoooo
Witam.... dawno nic nie pisałem, ale teraz jakoś czas leci mi strasznie szybko. Nie mogę się odrobić... praca, dom i załatwianie spraw związanych z budową. Tak że jest co robić.
Ogólnie z samochodem nic się nie dzieje, usterek brak
... choć jedna rzecz mi nie daje spokoju, mianowicie odgłos jakby tyrkotania z prawej strony silnika
... podejrzewam albo sprzęgiełko alternatora, albo koło pasowe paska osprzętu... sam nie wiem.
.... może jak się coś rozleci to samo się znajdzie
A tak poza tym zamówieniem kolejny element układanki, by poszerzyć VIN o kolejne dopiski

Jutro ma przyjść Kurierem.
Między czasie założyłem lusterko fotochromatyczne wraz z mocowaniem pod czujnik deszczu/zmierzchu
Dodano po 5 minutach 23 sekundach:

Wyszło to mniej więcej tak... jak znajdę chwilę to biorę się za montaż i aktywacje czujników i świateł z funkcją "auto".
Ogólnie z samochodem nic się nie dzieje, usterek brak
A tak poza tym zamówieniem kolejny element układanki, by poszerzyć VIN o kolejne dopiski

Jutro ma przyjść Kurierem.
Między czasie założyłem lusterko fotochromatyczne wraz z mocowaniem pod czujnik deszczu/zmierzchu
Dodano po 5 minutach 23 sekundach:

Wyszło to mniej więcej tak... jak znajdę chwilę to biorę się za montaż i aktywacje czujników i świateł z funkcją "auto".