Podejdzie
[B] Podłokietnik do zafirki B
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Słyszałem że podejdzie...
Ktoś chyba u nas już montował
Ostatnio zmieniony 15 mar 2018, 22:26 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przeglądacz
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: z18xer
Mam pytanie przejrzałem temat podłokietnika, mam zwykłe fotele bez regulacji lędźwia i nie mam podłokietnika, jako że jestem przyzwyczjony bo miałem w poprzednim aucie chaciał bym sobie założyć. Pytanie czy oprócz ori tego w fotelu i tych chińskich z allegro, czy jest może coś takiego montowanego do tunelu co spełnia rolę podłokitnika ?
Z góry dzięki
Mam pytanie przejrzałem temat podłokietnika, mam zwykłe fotele bez regulacji lędźwia i nie mam podłokietnika, jako że jestem przyzwyczjony bo miałem w poprzednim aucie chaciał bym sobie założyć. Pytanie czy oprócz ori tego w fotelu i tych chińskich z allegro, czy jest może coś takiego montowanego do tunelu co spełnia rolę podłokitnika ?
Z góry dzięki
- rafant4011
- Zafiromaniak
Nie, masz do wyboru oryginalny lub szerszą gamę z allegro...
-
- Przeglądacz
- Auto: Opel Zafira
- Oznaczenie silnika: z18xer
A jak mam fotel bez reg. ledźwia to też jest możliwość montażu Ori podłokietnika ?
- rafant4011
- Zafiromaniak
Jest możliwość dołożenie ori podłokietnika, jest również możliwe dołożyć podparcia ledźwiowego.
Jedno i drugie jest niezależne i może być montowane oddzielnie lub razem.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2018, 10:22 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Imię: Mariusz
- Auto: Zafira B 1.9 CDTI
Tylko rozumiem, że dziurę w fotelu trzeba wiercić, bo jak zamontować otwór na podłokietnik?rafant4011 pisze: ↑24 maja 2018, 10:18 Jest możliwość dołożenie ori podłokietnika, jest również możliwe dołożyć podparcia ledźwiowego.
-
- Przeglądacz
- Imię: Grzegorz
- Auto: Opel Zafira b 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18
Podłokietnik można założyć do każdego czy był fabryczni czy nie. Niestety regulacji lędźwiowej nie da się jeśli nie była fabrycznie jest inny rozkład drutów w oparciu wiem z autopsji. Co do ściągania podłokietnika to nic się nie szarpie . Jest tam taka zawleczka w mechanizmie wyjmuje się ją i podłokietnik wychodzi bez użycia sily
-
- Świeżak
- Imię: Tomasz
- Auto: Oper Zafira B 1.9 CDTI
- Oznaczenie silnika: Z19DTL
A ktoś ma jakiś namiar gdzie kupić taki podłokietnik montowany do fotela? Zafira b z 2006 roku. Na allegro, olx, nie ma oryginalnego a na szrotach w mojej okolice brak, szukałem już nawet całego fotela ale znalazłem tylko bez podłokietnika.
A ktoś ma jakiś namiar gdzie kupić taki podłokietnik montowany do fotela? Zafira b z 2006 roku. Na allegro, olx, nie ma oryginalnego a na szrotach w mojej okolice brak, szukałem już nawet całego fotela ale znalazłem tylko bez podłokietnika.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
hmmmm tak na szybko .... : https://allegro.pl/oferta/podlokietnik- ... 7843866212
no chyba że szukasz otwieranego to co innego
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2019, 13:34 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Też go znalazłem, nawet post napisałem, ale później doczytałem że podłokietnik jest uszkodzony, więc usunąłem posta żeby się nie kompromitowaćSebu$ pisze: ↑29 wrz 2019, 13:33hmmmm tak na szybko .... : https://allegro.pl/oferta/podlokietnik- ... 7843866212
no chyba że szukasz otwieranego to co innego