Rozszerzenie mozliwości kompa w Zafirze
Moderator: Sebu$
- evolution1zafir
- Mieszkaniec
- Imię: EVO
- Auto: Opel Zafira C Cosmo
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DT
Ja mam 1.59 który tam kiedyś zaktualizowałem z 1.39 :-)
Zafira C
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
-
- Świeżak
- Model:
witam
jest moze ktos z lodzi lub okolic kto pomoze w rozbudowie tego kompa o resze funkcji?
pozdrawiam
jest moze ktos z lodzi lub okolic kto pomoze w rozbudowie tego kompa o resze funkcji?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 lip 2017, 16:20 przez spider-tourer, łącznie zmieniany 2 razy.
https://youtu.be/JKL51jP8B4g
Filmik jest mój co prawda w języku niemieckim.
Filmik jest mój co prawda w języku niemieckim.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2017, 12:25 przez jaromat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Tomek
- Auto: Zafira
- Model: ZCfl
- Oznaczenie silnika: b20dth
udało mi się dołożyć po lifcie w czarnych zegarach temperaturę silnika temperaturę zewnętrzną i ładowanie więcej nie wiem czy jestem wstanie bo praktycznie wszystko już miałem
Chciałbym ponowić pytanie czy jest ktoś z Wawy lub okolic kto byłby w stanie rozszerzyć funkcje wyświetlacza w ZC ?
- camill1982
- Świeżak
- Imię: Kamil
- Oznaczenie silnika: A14NET
Znalazłem człowieka w Pruszkowie - rozszerza w Insigni - ja podjechałem z Zafirą i dał radę - mam już wszystkie funkcje - koszt 50 zł
https://www.olx.pl/oferta/insignia-astr ... jcZvJ.html
https://www.olx.pl/oferta/insignia-astr ... jcZvJ.html
-
- Mieszkaniec
jestem w dniach 10-12 w warszawie mogę zrobić przedlifta i polifta z możliwością wł menu OPC lub ECO w zależności od potrzeby
Ostatnio zmieniony 20 mar 2018, 13:10 przez qtom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mieszkaniec
Nie wiem ja mam czytanie w oplu kamera kamerze nie równa trzeba by było sprawdzić. zreszta jest to bez sensu często myli znaki a jak włączony alert to zasłania komputer i trzeba zatwierdzać.Po lifcie opelsccaner jedynie łapie ale jak na razie trzeba podstępem. Mam kontaktu z autorem programu więc on robi a ja testuję na swoim .
Ostatnio zmieniony 28 mar 2018, 12:09 przez qtom, łącznie zmieniany 2 razy.
http://opel-elektronika.business.site/camill1982 pisze: ↑19 lut 2018, 08:26Dołączam do prośby, też chętnie rozszerzyłbym funkcję wyświetlacza
-
- Mieszkaniec
po ostatniej wizycie w wawie pomogłem jednemu koledze. dołożyłem wyświetlanie czujników parkowania przód niestety wersja zegarów na więcej nie pozwoliła . spalanie chwilowe i średnie na jednej zakładce. temperatura silnika , ładowanie , zasięg i kilka innych , niestety drugi kolega nie miał czasu dojechać mam nadzieje ze następnym razem uda się nam spotkać
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2018, 10:35 przez qtom, łącznie zmieniany 1 raz.