[B] - szymonOPC Rodzinna Zafirka OPC
- szymonOPC
- Bywalec
- Imię: Szymon
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: LEH
Dziś wpadł fotelik Jane Quartz dla najmłodszego członka rodziny Postawiłem na bezpieczeństwo i funkcjonalność a ten produkt spełnił moje wymagania
Przede wszystkim aspekty które przemówiły nad zakupem w/w fotelika to:
- materiał oddychający
- pełna regulacja konta pochylenia oparcia i siedziska (tym samym doskonały na długie podróże aby dziecko mogło odpocząć)
- system ISOFix
- zajął 4 miejsce w testach ADAC
A tu test mojego Oczka w głowie - też się nie mogła doczekać
Teraz czekam na przesyłkę nieco lepszego fotelika (bardziej wypasionego) dla starszego Synka...
Przede wszystkim aspekty które przemówiły nad zakupem w/w fotelika to:
- materiał oddychający
- pełna regulacja konta pochylenia oparcia i siedziska (tym samym doskonały na długie podróże aby dziecko mogło odpocząć)
- system ISOFix
- zajął 4 miejsce w testach ADAC
A tu test mojego Oczka w głowie - też się nie mogła doczekać
Teraz czekam na przesyłkę nieco lepszego fotelika (bardziej wypasionego) dla starszego Synka...
Ostatnio zmieniony 07 lut 2018, 11:58 przez szymonOPC, łącznie zmieniany 1 raz.
- MacQ84
- Mieszkaniec
- Imię: Maciej
- Auto: Zafir A OPC 2,0T 170KW
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
https://zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=26818 Tutaj obecna :-)
http://www.zafiraklub.pl/forum/viewtopi ... 758#192758 a tutaj moja (już była)Zocha :-)
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
ADAC-owi bym nie wierzył tak do końca. Potwierdza to afera z usterkowością samochodów niemieckich.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- szymonOPC
- Bywalec
Dzięki Maciej staram się ją dopieszczać aby służyła mojej rodzinie jak najdłużej bezawaryjnością. Wiadomo że się do końca nie wierzy, ale na czymś trzeba się opierać, a po drugie fotelik już testowany kilkakrotnie przez Córeczkę i sama mówi że jej się podoba
Ostatnio zmieniony 16 lut 2018, 12:46 przez szymonOPC, łącznie zmieniany 1 raz.
- szymonOPC
- Bywalec
Dziś z rodzinką postanowiliśmy wykorzystać czas wolny, fajną pogodę i udaliśmy się na wycieczkę tj. zawsze chciałem przejechać się do Muzeum Jana Kochanowskiego do Czarnolasu a że pomysł i realizacja nie trwały długo oto efekt
I tak jak pisałem wcześniej Synek otrzymał długo oczekiwany fotelik - ale było warto
I razem w komplecie z fotelikiem Córeczki - polecam wszystkim te foteliki mega trzymają dzieci mają wiele stopni i regulacji pochylenia a także co najważniejsze są BEZPIECZNE
I tak jak pisałem wcześniej Synek otrzymał długo oczekiwany fotelik - ale było warto
I razem w komplecie z fotelikiem Córeczki - polecam wszystkim te foteliki mega trzymają dzieci mają wiele stopni i regulacji pochylenia a także co najważniejsze są BEZPIECZNE
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Oznaczenie silnika: Z20LER
A wiosenne wypady z rodzinką bezcenne
A wiosenne wypady z rodzinką bezcenne
- MacQ84
- Mieszkaniec
- Imię: Maciej
- Auto: Zafir A OPC 2,0T 170KW
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Ehh te wycieczki i okazje do fotek :-) uwielbiam je :-)
https://zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=26818 Tutaj obecna :-)
http://www.zafiraklub.pl/forum/viewtopi ... 758#192758 a tutaj moja (już była)Zocha :-)
- szymonOPC
- Bywalec
Wczoraj miałem jeden dzień wolnego a więc postanowiłem spolerować lampy i zabezpieczyć je woskiem aby uchronić oczy Zosi przed promieniowaniem UV na jakieś 3-4 miesiące -a tu po nałożeniu drugi raz wosku
A oto efekt własnoręcznej ale za to dokładnej pracy
I druga lampa
Cóż jutro wyjazd do mechanika i niech poprawia błędy które popełnił tj. po regeneracji turbo i generalce silnika słabiutko mu wyszło złożenie miski olejowej i pokrywy dekla
A oto efekt własnoręcznej ale za to dokładnej pracy
I druga lampa
Cóż jutro wyjazd do mechanika i niech poprawia błędy które popełnił tj. po regeneracji turbo i generalce silnika słabiutko mu wyszło złożenie miski olejowej i pokrywy dekla
- doktor
- Mieszkaniec
- Imię: Sebek
- Auto: Astra H OPC 'Burg
- Model: AH
- Oznaczenie silnika: z20leh
nie trzeba malowac
jak polerka zrobiona z glowa maszyną dobrymi produktami to zadne uv nie straszne
u mnie na kazdym aucie pierwsze co to leci polerka lamp i efekty zawsze sie utrzymywaly po kilka lat, po prostu kladlem wosk przy okazji woskowania auta
ale szkoly sa rozne, jak kto woli
przed i po
jak polerka zrobiona z glowa maszyną dobrymi produktami to zadne uv nie straszne
u mnie na kazdym aucie pierwsze co to leci polerka lamp i efekty zawsze sie utrzymywaly po kilka lat, po prostu kladlem wosk przy okazji woskowania auta
ale szkoly sa rozne, jak kto woli
przed i po
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2018, 22:40 przez doktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zafira A OPC - EDS ST1
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8