Odblokowanie Komputera Pokładowego
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Jokerkrk , jeśli nie Znajdziesz nikogo to 11marca jestem w Krakowie , mogę Ci ogarnąć
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
W Gliwicach ogarnę
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
-
- Imię: Tomek
- Auto: Opel Zafira B 1.9
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Witam a ktoś z okolic Łodzi ogarnie Zafira B 2005 CD70 NAVI ?
pozdrawiam
Juzek
pozdrawiam
Juzek
-
- Przeglądacz
- Imię: Rafał
- Auto: Opel Zafira
- Oznaczenie silnika: z18xer
Jest może ktoś z pomorskiego okolice 3miasta kto aktywował by BC w zafirce ? Mam radio CD 30 z MP3 i wyświetlacz GID .
Jest może ktoś z pomorskiego okolice 3miasta kto aktywował by BC w zafirce ? Mam radio CD 30 z MP3 i wyświetlacz GID .
Można podjechać do mnie w Gdańsku, tel. 692 226 016kolunio211 pisze: ↑22 maja 2018, 21:51 Witajcie,
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!
-
- Imię: Pawel
- Auto: Opel astra h
- Model: AH
- Oznaczenie silnika: Z16xep
Witam, pewnie temat walkowany już na tym forum Ale jestem nowy Chciałbym spytać czy jest ktoś z Gorzowa lub okolic i mógłby mi aktywować BC w astra H i wgrać język polski? Oczywiście nie za miliony z góry dzięki za odp
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Świeżak
- Imię: Greg
- Auto: Zafira B 1.9CDTI
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Ja mam Zoske B z Uk (bo tutaj mieszkam) i mam PL jezyk w komputerzeBodek pisze: ↑06 sty 2012, 21:33Polskiego języka nie ma do ZB, tylko możesz spolszczyć NAVI, jak ją masz.wiesiek74 pisze:Witam w mojej ZB kupionej 2 dni temu jest tylko stoper w zakładce komputera, ale znajomy mówił że istnieje opcja aktywacji pełnego kompa, powiedzcie czy to prawda ew czym gdzie i za ile, jeszcze co z polskim menu?
Pozdrawiam
Aktywacja kompa - tylko fejsem.
Poszukaj na forum - informacji nie brakuje i o navi i o BC.