myślałem o tym... ale na razie sobie odpuściłem. Może jak będzie więcej chętnych na takie testowanie Możesz dopisać do listy życzeńtina1972 pisze:może warto by pomyśleć nad licencjami czasowymi dla dodatkowych mudułów, np. 7 dni lub uruchomień,
jedyne miejsce gdzie są nowe wersje to https://lwpm.eu/comfort/ Każde inne miejsce to dla tych, którzy wiedzą co robią i potrafią to z linii poleceń wgrać W tej wersji jest już DDS, nie trzeba szukać na innych stronachtwistINN pisze:Ok. W takim razie gdzie jest dostępna wersja v0.2x7 bo już trochę się gubię.
chyba masz jednak złą licencję... pokazuje Ci w informacjach o rządzeniu, że masz DDS? podeślij mi ew. swój numer seryjny, bo może dla złego to wygenerowałem...tOmki pisze:DDS: 30/6/30/8 --- (piszę z pamięci)
nic się nie działo.
Jeśli widać kreski --- to znaczy, że parametr jest niedostępny, a nie dostępny może być z kilku powodów: brak licencji, nieprawidłowy model auta, zła wersja sterownika ABS... w Twoim przypadku akurat tylko brak licencji wchodzi w grę
chyba doszłoMakary pisze:Miałem na myśli to co pisałem w PW jak przesłałeś mi licencję