Jeśli chodzi o transmitery to do teraz byłem wrogiem tych wynalazków aż do momentu kiedy zakupiłem nowy model XIAOMI 3S. Powiem wam rewelacja jeśli chodzi o jakość dźwięku oczywiście,zestaw głośnomówiący w czymś takim to totalna porażka. Od kilku lat używam PAROTA nie pamiętam nazwy modelu,ale jestem naprawdę zadowolony.
Ale to tylko moja opinia.
transmiter fm
Moderator: Sebu$
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Jak może być rewelacyjny dźwięk, skoro radio przenosi do ok 12kHz, a z płyty cd do 20kHz, o dolnym pasmie już nie wspomnę. Dla uproszczenia wystarczy porównać dźwięk z radio i płyty cd.
No chyba, że ktoś nie słyszy w całym zakresie pasma.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2018, 20:58 przez GOTI, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- dikeys
- Przeglądacz
- Imię: Daniel
- Auto: Zafira A 2.0 T OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Rewelacja w porównaniu do jakości dźwięku z poprzednich transmiterów. Miałem kiedyś taki wynalazek i była masakra, jakość dźwięku z XIAOMI porównywalna z dźwiękiem z cd. Nie mierzyłem,mówię o odczuciach. Według mnie warto !!!
Rewelacja w porównaniu do jakości dźwięku z poprzednich transmiterów. Miałem kiedyś taki wynalazek i była masakra, jakość dźwięku z XIAOMI porównywalna z dźwiękiem z cd. Nie mierzyłem,mówię o odczuciach. Według mnie warto !!!